Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De Groene Krul voor ons ECD

Wij zijn blij met de Groene Krul voor ons ECD

 

In april 2020 hebben wij, samen met twee andere leveranciers, de Groene Krul ontvangen voor het correct inbouwen van het MIKZO®. Dit is de tweede keer dat wij deze Groene Krul ontvangen en we zijn er trots op.

 

Het MIKZO® is in 2017 in  samenwerking met ZINN ontwikkeld als classificatie voor de verpleeghuiszorg. Inmiddels zijn er 27 zorgorganisaties die de methodiek inzetten bij meer dan 15.000 cliënten. Lees meer over MIKZO of over het ECD van SDB Groep.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.