Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Digitaal Ondertekenen

Documenten digitaal ondertekenen in SDB HR

 

In deze bijzondere tijden waarin veel mensen thuiswerken is het goed om te weten dat je met SDB HR je documenten digitaal kunt ondertekenen. Daarmee bespaar je veel tijd en moeite. Er hoeft geen papier meer verzonden te worden en het hele ondertekenproces en de status van verschillende acties is direct inzichtelijk. De digitale handtekening is volledig rechtsgeldig.

 

Het in gebruik nemen van de digitale handtekening is eenvoudig, het is geïntegreerd in het HR Selfservice proces en het werkt op alle apparaten, ook op de mobiel. De kosten voor het gebruik zijn gering.

 

Als u interesse heeft in het in gebruik nemen van Digitaal Ondertekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.