Ga naar de inhoud

Fusering (dochter) ondernemingen SDB Groep

Den Haag, 21 december 2023

We zijn verheugd om jullie te informeren over een positieve ontwikkeling binnen ons bedrijf. We hebben besloten om veel van onze (dochter-) ondernemingen te fuseren met SDB Ayton Group BV per 22 december 2023.

Na de fusie zullen wij direct verder gaan onder de naam SDB Groep B.V.. De organisatie heeft een zeer solide financiële en organisatorische basis waarop verder door gebouwd wordt.

Het meedenken met organisaties in de Zorg en Kinderopvang is één van de drijfveren van SDB Groep. SDB Groep is al decennia actief in Nederland met het leveren van “SaaS” oplossingen rondom de professional in de Zorg en Kinderopvang zodat deze efficiënter en met meer plezier haar werkzaamheden kan uitvoeren, waarmee handen worden vrijgemaakt waardoor cliënten, patiënten, kinderen en ouders alle aandacht krijgen die ze verdienen. Dit doen wij door continu te investeren in nieuwe innovatieve technieken en toepassingen.

De SDB Groep is al een gerenommeerde organisatie, maar nu worden we ook echt één bedrijf. Deze fusie zal ons in staat stellen om onze dienstverlening en partnerships nog verder te verbeteren, jullie nog beter van dienst te zijn en kunnen jullie nog verder profiteren van gecombineerde expertise, middelen en technologieën en zaken doen met één leverancier (SDB Groep B.V.). We zijn ervan overtuigd dat dit zal leiden tot een verhoogde klanttevredenheid en een nog betere ervaring voor jullie als gewaardeerde klanten.

We willen benadrukken dat jullie als klant, partner en leverancier onze hoogste prioriteit zijn en blijven. Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service zal onveranderd blijven.

Mocht je nog vragen hebben over de fusie of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om jullie te ondersteunen en te zorgen voor een naadloze overgang.

Terug naar blogartikelen