Ga naar de inhoud

Gemakkelijk inloggen met SDB Identity

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de integratie tussen de verschillende SDB producten, van de realtime medewerker koppeling tussen SDB HR en SDB ECD tot de integratie tussen SDB Planning en SDB ECD. 

Om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken hadden we ook voor ogen om voor onze productlijnen één manier van inloggen te faciliteren, één identiteit voor de gebruiker, en ook maar één plek waar je die gegevens hoeft bij te houden. 

Ook is er veel vraag van onze klanten om hun eigen “identiteit provider” te kunnen gebruiken, op die manier wordt het een stuk eenvoudiger om je gebruikers te beheren, en dat op één plek. Veel gebruikte identiteit providers die wij terug zien zijn b.v. Azure Active Directory en  HelloID. 

We zijn trots om te melden dat SDB Identity in “pilot” gaat

In deze pilotfase willen we feedback ophalen zodat deze verwerkt kan worden voordat we een volledige uitrol doen voor al onze klanten.  

De voordelen op een rij: 

  • Één gebruikersaccount en één wachtwoord voor al onze applicaties 
  • Makkelijk wisselen tussen applicaties zonder opnieuw hoeven in te loggen 
  • De mogelijkheid om je account te beschermen d.m.v. 2FA (Twee Factor Authenticatie) 
  • Per e-mail 
  • Met een authenticator app die het TOTP protocol ondersteund (denk b.v. aan Google Authenticator of Microsoft Authenticator) 

Doe mee met de pilot!

Is jouw organisatie geïnteresseerd om mee te doen met de pilot, en maken jullie gebruik van één of meerdere van deze producten*: SDB HR, SDB Salaris, SDB Planning, SDB Analytics? Of hebben jullie een vraag naar aanleiding van SDB Identity? Neem dan contact op met marketing@SDBGroep.nl

*Note: SDB ECD zal op een later moment aan de pilot fase worden toegevoegd. 

Terug naar blogartikelen