Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

gratis e-learning over het Coronavirus

Gratis e-learning over het Coronavirus! 

Het coronavirus verspreidt zich steeds verder. Wij willen met deze korte e-learning helpen bij vragen als:

 

‘Wat moet ik als zorgverlener weten over dit virus? Welke aandachtspunten op het gebied van preventie zijn belangrijk? Hoe spreek ik mijn collega’s, maar ook vrijwilligers of bezoek aan op hygiëne? En, hoe help je elkaar met het scherp blijven op infectierisico’s?’

 

Onze cursus is voor jou gratis beschikbaar via de webshop van The Competence Group, onderdeel van SDB Groep: https://lnkd.in/gT7eQBh

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.