Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Gratis verkorte opfriscursussen voor zorgmedewerkers

TCG, onderdeel van SDB Groep, heeft de afgelopen periode heel hard gewerkt om e-learning voor de zorg in compacte vorm beschikbaar te maken voor mensen die weer in de zorg aan de slag gaan.  We hebben inmiddels al meer dan 20.000 mensen bereikt met onze gratis COVID-19 e-learning en opfriscursussen.

 

Bekijk alle gratis opfriscursussen

 

Doe de gratis e-learning over COVID-19

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.