Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Interview tussen onze CTO en Microsoft over de impact van Corona

Lees het interview dat wij als Microsoft partner hebben gegeven

 

Microsoft heeft veel partners die impact ervaren van de Coronacrisis. Daarom hebben zij ervoor gekozen een aantal partners die op een bijzondere manier daarmee zijn om gegaan te interviewen. SDB Groep is partner van Microsoft en wij delen graag het interview dat ze met onze CTO, Sander van Tilburg, hebben gedaan over de acties die wij hebben ondernomen in de afgelopen maanden.

 

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.