Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Nominatie Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep is samen met Zorgpartners Midden-Holland genomineerd voor een Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Zorgpartners Midden-Holland is een iot-/e-health-project gestart waarin apparatuur slim gemaakt is voor de automatische verwerking van meetgegevens. Het betreft dus de hulpmiddelen die heel vaak gebruikt worden. Gerealiseerd is dat bepaalde registraties automatisch en direct worden weggeschreven. Het werk van de zorgmedewerker is makkelijker en efficiënter gemaakt.

 

Het project ‘Slimme apparatuur verwerkt meetgegevens automatisch’ van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep is genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’.

 

U kunt onze nominatie steunen door te stemmen!

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.