Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Nominatie Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep is samen met Zorgpartners Midden-Holland genomineerd voor een Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Zorgpartners Midden-Holland is een iot-/e-health-project gestart waarin apparatuur slim gemaakt is voor de automatische verwerking van meetgegevens. Het betreft dus de hulpmiddelen die heel vaak gebruikt worden. Gerealiseerd is dat bepaalde registraties automatisch en direct worden weggeschreven. Het werk van de zorgmedewerker is makkelijker en efficiënter gemaakt.

 

Het project ‘Slimme apparatuur verwerkt meetgegevens automatisch’ van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep is genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’.

 

U kunt onze nominatie steunen door te stemmen!

 

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…