Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Nominatie Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep is samen met Zorgpartners Midden-Holland genomineerd voor een Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Zorgpartners Midden-Holland is een iot-/e-health-project gestart waarin apparatuur slim gemaakt is voor de automatische verwerking van meetgegevens. Het betreft dus de hulpmiddelen die heel vaak gebruikt worden. Gerealiseerd is dat bepaalde registraties automatisch en direct worden weggeschreven. Het werk van de zorgmedewerker is makkelijker en efficiënter gemaakt.

 

Het project ‘Slimme apparatuur verwerkt meetgegevens automatisch’ van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep is genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’.

 

U kunt onze nominatie steunen door te stemmen!

 

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.