Ga naar de inhoud

Ondersteuning bij de continuïteit van uw Salaris, Planning en ECD oplossingen

Alles voor de continuïteit 

We verdiepen ons in deze tijd meer dan ons lief is in noodscenario's en dat doen jullie ook merken we. "Stel dat mensen in het secundaire proces uitvallen of anders moeten worden ingezet, kunnen jullie dan helpen?", hebben we gehoord.  Dat kunnen en willen we zeker. 

We staan allemaal door het Corona virus voor grote uitdagingen. Naast het borgen van de continuïteit van zorg is het ook van belang dat processen zoals het plannen en uitbetalen van medewerkers, zaken rondom Planning en het ECD continueren. Het kan zijn dat je als gevolg van de huidige situatie in Nederland nu of op korte termijn de capaciteit mist op deze onderdelen van uw organisatie. Doordat bijvoorbeeld sleutelpersonen zoals de salarisadministrateur of de applicatiebeheerder ziek worden.

Om zo snel mogelijk te kunnen schakelen wanneer er onverhoopt extra ondersteuning nodig is, horen wij graag van je op welke vlakken je mogelijk ondersteuning nodig hebt. Daarvoor kun je contact opnemen met je Account Manager. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, bel  070 357 0800 of stuur een bericht naar  info@sdbgroep.nl.

Wij staan voor u klaar!

Terug naar blogartikelen