Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Overstappen van Zorgplanner naar SDB Planning, bezoek de informatiesessie

SDB groep kan haar oplossing ZorgPlanner na december 2021 niet langer aanbieden en ondersteunen. Dit komt doordat ZorgPlanner is gebouwd met technologie van Microsoft Silverlight en na december 2021 wordt deze technologie niet meer door Microsoft ondersteund.

 

Als opvolger van ZorgPlanner bieden wij SDB Planning aan. SDB Planning heette voorheen Aysist en is een gerenommeerde planningsoplossing binnen de zorgsector waar inmidels meer dan tachtig zorginstellingen mee werken. De integratie met SDB Salaris is vergelijkbaar met wat u gewend bent van ZorgPlanner.

 

Ook in de toekomst willen we er graag voor zorgen dat uw systeem optimaal werkt en willen u daarom een aantrekkelijk overstapaanbod doen. We nodigen u uit om deel te nemen aan een informatiebijeenkomst en kennis te maken met SDB Planning. We zullen u dan toelichting geven over de overstap en ons aanbod. Ook zal een van onze klanten toelichten hoe zij in de praktijk de overstap hebben ervaren; wat waren de uitdagingen en waren uiteindelijk de voordelen en nadelen van de overstap naar SDB Planning. 

 

Het programma

  • Welkom en kennismaking met SDB Planning
  • Demonstratie van SDB Planning
  • Overstappen van ZorgPlanner naar SDB Planning
   • Ervaring uit de praktijk: Een klant vertelt zijn verhaal
  • Informatie over het overstap aanbod
  • Vragen

 

Planning en inschrijven:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons kantoor in IJsselstein, vlakbij Utrecht.  Op onderstaande data zijn bijeenkomsten gepland:

  • Donderdag 12 maart, van 14.00 – 16.00
  • Dinsdag 24 maart, van 14.00 – 16.00

 

Aanmelden

U kunt een email sturen naar marketing@sdbgroep.nl. Wilt u daarbij de volgende gegevens doorgeven:

 • Op welke datum u wilt komen
 • Of u ook collega(‘s) meeneemt

 

Wij hopen u te ontmoeten op 12 of 24 maart!

 

 

 

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…