Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Overstappen van Zorgplanner naar SDB Planning, bezoek de informatiesessie

SDB groep kan haar oplossing ZorgPlanner na december 2021 niet langer aanbieden en ondersteunen. Dit komt doordat ZorgPlanner is gebouwd met technologie van Microsoft Silverlight en na december 2021 wordt deze technologie niet meer door Microsoft ondersteund.

 

Als opvolger van ZorgPlanner bieden wij SDB Planning aan. SDB Planning heette voorheen Aysist en is een gerenommeerde planningsoplossing binnen de zorgsector waar inmidels meer dan tachtig zorginstellingen mee werken. De integratie met SDB Salaris is vergelijkbaar met wat u gewend bent van ZorgPlanner.

 

Ook in de toekomst willen we er graag voor zorgen dat uw systeem optimaal werkt en willen u daarom een aantrekkelijk overstapaanbod doen. We nodigen u uit om deel te nemen aan een informatiebijeenkomst en kennis te maken met SDB Planning. We zullen u dan toelichting geven over de overstap en ons aanbod. Ook zal een van onze klanten toelichten hoe zij in de praktijk de overstap hebben ervaren; wat waren de uitdagingen en waren uiteindelijk de voordelen en nadelen van de overstap naar SDB Planning. 

 

Het programma

  • Welkom en kennismaking met SDB Planning
  • Demonstratie van SDB Planning
  • Overstappen van ZorgPlanner naar SDB Planning
   • Ervaring uit de praktijk: Een klant vertelt zijn verhaal
  • Informatie over het overstap aanbod
  • Vragen

 

Planning en inschrijven:

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons kantoor in IJsselstein, vlakbij Utrecht.  Op onderstaande data zijn bijeenkomsten gepland:

  • Donderdag 12 maart, van 14.00 – 16.00
  • Dinsdag 24 maart, van 14.00 – 16.00

 

Aanmelden

U kunt een email sturen naar marketing@sdbgroep.nl. Wilt u daarbij de volgende gegevens doorgeven:

 • Op welke datum u wilt komen
 • Of u ook collega(‘s) meeneemt

 

Wij hopen u te ontmoeten op 12 of 24 maart!

 

 

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.