Ga naar de inhoud

Risicomanagement en informatiebeveiliging in orde

Risicomanagement en informatiebeveiliging op de interne processen van SDB Ayton zijn in orde, blijkt uit de positieve rapportage ISAE 3402 type-2

April 2019

Steeds meer van onze klanten besteden hun “non-core” processen uit aan SDB Ayton, maar zij blijven wel eindverantwoordelijk. Wij vinden het belangrijk dat wij als service organisatie onze processen aantoonbaar beheersen op de gebieden van risicomanagement en informatiebeveiliging, zodat wij de dienstverlening kunnen leveren die wij met onze klanten afspreken.

Daarom zijn wij blij met onze ISAE 3402 rapportage. ISAE 3402 is een standaard waarin risicomanagement en interne beheersing worden vastgelegd. Dit biedt zekerheid en controle voor klanten (en hun accountants), in relatie tot de AVG en onze eigen kwaliteit en beheersing van interne maatregelen en processen.

Duncan Hobeijn (Chief Financial Officer SDB Ayton): “Kwaliteit en Informatiebeveiliging staat bij ons hoog op de agenda en daarom zijn wij trots op de positieve ISAE 3402 type-2 rapportage die we ontvangen hebben van de externe auditor Baker Tilly Berk.”

Terug naar blogartikelen