Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Risicomanagement en informatiebeveiliging in orde

Risicomanagement en informatiebeveiliging op de interne processen van SDB Ayton zijn in orde, blijkt uit de positieve rapportage ISAE 3402 type-2

 

April 2019

 

Steeds meer van onze klanten besteden hun “non-core” processen uit aan SDB Ayton, maar zij blijven wel eindverantwoordelijk. Wij vinden het belangrijk dat wij als service organisatie onze processen aantoonbaar beheersen op de gebieden van risicomanagement en informatiebeveiliging, zodat wij de dienstverlening kunnen leveren die wij met onze klanten afspreken.

 

Daarom zijn wij blij met onze ISAE 3402 rapportage. ISAE 3402 is een standaard waarin risicomanagement en interne beheersing worden vastgelegd. Dit biedt zekerheid en controle voor klanten (en hun accountants), in relatie tot de AVG en onze eigen kwaliteit en beheersing van interne maatregelen en processen.

 

Duncan Hobeijn (Chief Financial Officer SDB Ayton): “Kwaliteit en Informatiebeveiliging staat bij ons hoog op de agenda en daarom zijn wij trots op de positieve ISAE 3402 type-2 rapportage die we ontvangen hebben van de externe auditor Baker Tilly Berk.”

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.