Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Risicomanagement en informatiebeveiliging in orde

Risicomanagement en informatiebeveiliging op de interne processen van SDB Ayton zijn in orde, blijkt uit de positieve rapportage ISAE 3402 type-2

 

April 2019

 

Steeds meer van onze klanten besteden hun “non-core” processen uit aan SDB Ayton, maar zij blijven wel eindverantwoordelijk. Wij vinden het belangrijk dat wij als service organisatie onze processen aantoonbaar beheersen op de gebieden van risicomanagement en informatiebeveiliging, zodat wij de dienstverlening kunnen leveren die wij met onze klanten afspreken.

 

Daarom zijn wij blij met onze ISAE 3402 rapportage. ISAE 3402 is een standaard waarin risicomanagement en interne beheersing worden vastgelegd. Dit biedt zekerheid en controle voor klanten (en hun accountants), in relatie tot de AVG en onze eigen kwaliteit en beheersing van interne maatregelen en processen.

 

Duncan Hobeijn (Chief Financial Officer SDB Ayton): “Kwaliteit en Informatiebeveiliging staat bij ons hoog op de agenda en daarom zijn wij trots op de positieve ISAE 3402 type-2 rapportage die we ontvangen hebben van de externe auditor Baker Tilly Berk.”

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.