Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep in de top 10 van de Main Software 50 editie 2019

Op 7 november vond de prijsuitreiking van de achtste editie van de Main Software 50 plaats in de Harbour Club in Amsterdam.
 
De Main Software 50 is de toonaangevende lijst van de 50 meest succesvolle Nederlandse software ondernemingen.  De Nederlandse software sector blijft onverminderd en gezond doorgroeien, blijkt uit de key-statistics van de deelnemende bedrijven dit jaar. Meer informatie kun je vinden op  https://mainsoftware50.com/editie-2019/
 
Wij  zijn trots op onze 9e positie in lijst!
SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.