Ga naar de inhoud

SDB Groep sponsort het Raising the Future congres voor de kinderopvang

In verband met de uitbraak van het coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan 100 bezoekers afgekondigd. Dit betekent dat het congres Raising the Future op 19 maart 2020 zal worden verplaatst naar een nieuwe datum in 2020. Wij houden u op de hoogte.

SDB Groep is sponsor van het Raising the Future congres op 19 maart voor de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Inspirerende sprekers nemen u mee aan de hand van de vraag

“Waartoe voeden wij op?” Komt u ook?

Raising the Future is een nationaal congres voor professionals, wetenschappers, bestuurders, politici, denkers en schrijvers die betrokken zijn bij de jeugdketen: kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. De vraag gaat over de opdracht waar wij voor staan als professionals, in een tijd waarin we geconfronteerd worden met toenemende sociale en economische ongelijkheid, individualisering, prestatiedruk, globalisering en klimaatveranderingen. Het gaat om de urgentie van de vraag “Waartoe willen wij opvoeden?”.

Prikkelende sprekers werpen indringende en ongemakkelijke vragen op.

Denker des Vaderlands Daan Roovers, historicus en schrijver Philipp Blom, technologiefilosoof Peter Paul Verbeek, hoogleraar sociologie Saskia Sassen en hoogleraar klinische psychologie Paul Verhaege, Jelle Brandt Corstius – om er een paar te noemen – zullen de discussie van het gebaande pad af houden.  Dit congres levert geen pasklare oplossingen. Het is het begin van een beweging; de aftrap van een nieuwe, voortdurende en inspirerende manier van kijken en denken over het opvoeden van kinderen nu en in de nabije toekomst.

Doe mee! Denk mee!
Kom ook op donderdag 19 maart naar Raising the Future in De Rijtuigenloods, Amersfoort. U kunt uw tickets bestellen op  www.raisingthefuture.nl.

Terug naar blogartikelen