Ga naar de inhoud

SDB Groep staat klaar om je te helpen

SDB groep is er met hart en ziel voor de zorg. 

Als leverancier van software aan de zorg zijn wij ons terdege bewust van het vitale belang van zijn dienstverlening aan zijn klanten. Juist nu.

SDB heeft er daarom alles aan gedaan om tijdig de juiste maatregelen te treffen, om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en daarmee ook de dienstverlening aan zorginstellingen.

Sinds 9 maart al - ruim voordat dat landelijk verplicht werd - werken alle medewerkers van SDB groep vanuit huis. Iedereen is in zelf-isolatie en niemand heeft klachten.

Alle systemen zijn op afstand bereikbaar en alles is volledig operationeel. Onze mensen houden veelvuldig onderling contact middels interne sociale media kanalen en videoconferenties, waardoor de organisatie technisch gezien normaal opereert.

SDB groep is in staat om op afstand als het nodig is applicatiebeheer van zorginstellingen over te nemen en daarmee verder bij te dragen aan ontzorging van de zorg. De situatie bij instellingen wordt voortdurend gemonitord door contact te houden met klanten en SDB kan en zal met support op afstand bijspringen als daar behoefte aan is.

Terug naar blogartikelen