Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Sponsorfietstocht Den Haag Texel

Juni 2019

 

Dit jaar is alweer voor de 11e keer de fietstocht Den Haag Texel georganiseerd. Net als andere jaren was het weer een mooi festijn. Het jaarlijkse doel van de stichting Den Haag – Texel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de patiënten van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).

 

Elke dag komen er veel kinderen in het ziekenhuis. De meeste kinderen zijn ziek of komen er na een ongeval terecht. Hierbij is het verblijf in de wacht- en behandelkamer meestal erg stressvol. Naast medische zorg hebben de kinderen daarom ook afleiding nodig. Door het creëren van een kindvriendelijke omgeving en de mogelijkheid tot spelen (wat ontspanning te bieden), hopen we het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

SDB Ayton is al jarenlang trotse hoofdsponsor van dit initiatief en een aantal enthousiaste collega’s fietsen ook ieder jaar weer mee. We kijken terug op een mooi evenement en hopen dat volgend jaar ook weer veel geld ingezameld wordt voor het Juliana Kinderziekenhuis.

 

Meer informatie over dit initiatief kunt u vinden op https://denhaagtexel.nl/

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.