Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Sponsorfietstocht Den Haag Texel

Juni 2019

 

Dit jaar is alweer voor de 11e keer de fietstocht Den Haag Texel georganiseerd. Net als andere jaren was het weer een mooi festijn. Het jaarlijkse doel van de stichting Den Haag – Texel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de patiënten van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).

 

Elke dag komen er veel kinderen in het ziekenhuis. De meeste kinderen zijn ziek of komen er na een ongeval terecht. Hierbij is het verblijf in de wacht- en behandelkamer meestal erg stressvol. Naast medische zorg hebben de kinderen daarom ook afleiding nodig. Door het creëren van een kindvriendelijke omgeving en de mogelijkheid tot spelen (wat ontspanning te bieden), hopen we het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

SDB Ayton is al jarenlang trotse hoofdsponsor van dit initiatief en een aantal enthousiaste collega’s fietsen ook ieder jaar weer mee. We kijken terug op een mooi evenement en hopen dat volgend jaar ook weer veel geld ingezameld wordt voor het Juliana Kinderziekenhuis.

 

Meer informatie over dit initiatief kunt u vinden op https://denhaagtexel.nl/

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.