Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Thuiswerken en toegang tot het ECD

Om de verspreiding van het Coronavirus verder te vertragen is het juist nu heel belangrijk dat administratieve medewerkers overal en altijd bij gegevens kunnen. Als zij niet naar kantoor hoeven te komen voor gegevens waar ze thuis bij kunnen, dan scheelt dat enorm.
Daarom willen we alle klanten die met ons ECD werken en die voor de administratieve kant QIC Anywhere nog niet gebruiken, aanbieden dat kostenloos en begeleid door onze consultants vandaag nog voor elkaar te brengen.
Je kunt daarvoor contact opnemen met onze service desk: 046 – 457 45 90. Wij zitten voor je klaar.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.