Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Thuiswerken en toegang tot het ECD

Om de verspreiding van het Coronavirus verder te vertragen is het juist nu heel belangrijk dat administratieve medewerkers overal en altijd bij gegevens kunnen. Als zij niet naar kantoor hoeven te komen voor gegevens waar ze thuis bij kunnen, dan scheelt dat enorm.
Daarom willen we alle klanten die met ons ECD werken en die voor de administratieve kant QIC Anywhere nog niet gebruiken, aanbieden dat kostenloos en begeleid door onze consultants vandaag nog voor elkaar te brengen.
Je kunt daarvoor contact opnemen met onze service desk: 046 – 457 45 90. Wij zitten voor je klaar.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.