Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Volg het webinar over Mikzo en ons ECD op 11 juni!

Mikzo is het classificatiesysteem van de toekomst. Er zijn al 27 zorgorganisaties die de methodiek inzetten bij meer dan 15.000 cliënten. Volg ons webinar om eersterangs uitleg te krijgen over het opstellen van zowel intra-als extramurale zorgplannen d.m.v. het Mikzo en ervaar hoe met het ECD van SDB Groep het primaire proces en secundaire proces naadloos met elkaar integreren! Dit gratis webinar is interessant voor iedereen die werkzaam is in de VVT .

Lees meer en schrijf je in voor het webinar op 11 juni 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.