Ga naar de inhoud

Zorggroep Oude en Nieuwe Land kiest ook voor Business Intelligence van SDB Groep

Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg- en dienstverlening aan de inwoners van de Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Van jong tot oud. Er zijn 1800 medewerkers en 800 vrijwilligers, 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, 40 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. De aandacht van ZONL gaat uit naar (complexe) ouderenzorg in de woonzorglocaties en bij u thuis, jeugd- en maatschappelijke ondersteuning en behandeling en revalidatie. Hun visie op Betrokken zorg geeft vanuit de kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid richting en betekenis…

Datagedreven werken

“Wij willen met ZONL graag stappen zetten in datavolwassenheid en zien datagedreven werken als belangrijk speerpunt om de kwaliteit en efficiëntie van zorg, welzijn en ondersteuning te verbeteren. Hierin zochten wij een partner om ons te ondersteunen in de stappen richting onze ambitie.” aldus Sjoerd van Dijk, Adviseur Business Intelligence.

Samenwerking

ZONL is positief vertelt Sjoerd: Het eerste contact met de SDB Groep was gelijk goed en zij bieden ons een stevig data-fundament waarop we verder kunnen bouwen. Wij willen graag een toekomstbestendige data-architectuur en SDB Groep kan ons daar van start tot eind bij begeleiden. Ook nemen zij ons mee in ontwikkelingen die worden opgepakt in dit dynamische vakgebied. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een groot netwerk aan klanten, waar we inmiddels ook al gebruik van hebben gemaakt. We zien uit naar een prettige samenwerking in de stappen die wij gaan zetten naar een datagedreven organisatie.

Terug naar blogartikelen