Ga naar de inhoud

Zorgmarathon 2023 met als hoofdsponsor SDB Groep!

Als toonaangevend bedrijf in de zorgsector, vinden wij het belangrijk om de gezondheidszorg te ondersteunen en te waarderen. Het is inmiddels 15 jaar geleden dat SDB Groep als mede-initiatiefnemer de eerste Zorgmarathon organiseerde. We zijn trots dat we daarmee de basis hebben gelegd voor wat nu het grootse evenement voor de sector Zorg, Welzijn & Sport is! 

Goed nieuws, de Zorgmarathon is weer terug van weggeweest! We mogen dit jaar weer de hardloopschoenen aantrekken. Wij zijn extra vereerd dat wij hoofdsponsor mogen zijn van de 13de landelijke Zorgmarathon met als doel de waardering voor zorgverleners te vergroten. 

Dit jaar heten we de gehele Nederlandse Zorgmarkt welkom op vrijdag 22 september op de spectaculaire locatie van Leisurelands te Bussloo. We nodigen jullie graag uit op dit event zodat we ‘samen de zorg in beweging brengen’. Om je alvast een indruk te geven van deze sportieve dag | Aftermovie Zorgmarathon!

Schrijf hier je team in en ben erbij de 22ste!

We kijken uit naar de Zorgmarathon van dit jaar en zijn ervan overtuigd dat het een groot succes zal worden dankzij de organisatie, alle deelnemers, supporters en andere sponsoren. 

 

Terug naar blogartikelen