Ga naar de inhoud

De Zorgmarathon 2024 | 27 september 2024

 

Trek je hardloopschoenen uit de kast!

Ook dit jaar organiseert Stichting Sportlight met SDB Groep als trotse hoofdsponsor de De Zorgmarathon 2024. Met als doel waardering voor de zorgverleners te vergroten. De Zorgmarathon is het grootste sportieve evenement voor de sector zorg, welzijn & sport.

Samen met Stichting Sportlight mogen wij voor de 14e keer de gehele Nederlandse Zorgmarkt welkom heten op vrijdag 27 september op de prachtige locatie van Leisurelands te Bussloo.

Moet je een hele marathon lopen? Nee! Samen met tien collega’s loop je in estafettevorm de marathon van 42 kilometer, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan; elkaar aanmoedigen en samen toewerken naar het evenement. Een mooie reis met elkaar beleven. Een reis waarbij gezondheid, vitaliteit, bewegen, plezier, elkaar uitdagen, individueel presteren de tussenstops zijn.  

Het maakt niet uit of je beginnende of ervaren loper bent. We nodigen iedereen van harte uit op dit event om ‘samen de zorg in beweging te brengen’.  Ga de uitdaging aan en loop samen met jouw collega’s in estafettevorm de marathon van 42 kilometer! Teamwork makes the dream work! Wil je meer weten kijk op de website.

Breng je samen met ons de zorg in beweging? Schrijf je team hier in!

Ben je benieuwd hoe deze sportieve dag eruit ziet? Bekijk hier de SDB Groep aftermovie van 2023!

Zet vrijdag 27 september 2024  alvast in je agenda en schrijf je in!

Terug naar blogartikelen