Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvraaggestuurd roosteren

Zorgvraaggestuurd roosteren

 

Roosters maken met de zorgvraag van de cliënt als uitgangspunt. Omdat de cliënt het succes van je organisatie bepaalt. De cliënt vraagt immers om zorg. Zorg die je met je team zorgprofessionals kunt bieden. De beste zorg ontstaat als vraag en aanbod samenkomen. En dat kan door na indicatiestelling verder te kijken dan capaciteit van de medewerkers. Door het type zorg vast te stellen en te bekijken wanneer welke zorg nodig is. Welke vaardigheden moet de zorgverlener hebben om die zorg te kunnen geven? Daarnaast kun je een voorspellende waarde koppelen aan de zorgvraag en zo inzichtelijk maken wanneer en hoe lang de zorg nodig is.

 

Op deze manier bouw je je rooster op. Dit vraagt aandacht en tijd. Je doet het samen met Human Resources: niet om de roosters te vullen, maar om beleid rondom zorgvraaggestuurd roosteren te formuleren. Welke vaardigheden heb je nodig, welke medewerkers hebben die of kunnen die verder ontwikkelen?

 

Door zorgprofessionals te helpen in hun ontwikkeling en naar hun maximale kunnen te laten zorgen, bied je de beste zorg.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.