Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Waardevolle zorgdata ├ęcht voor je laten werken. Voor zorgverleners, voor cli├źnten en voor de kwaliteit van zorg

Analytics

Hoe zorgen we dat er meer handen vrijkomen voor cliëntenzorg? Aan welke knoppen moeten we dan draaien? En hoe houden we de vinger achter de kosten? SDB Analytics geeft directieleden en teamleden overzicht en inzicht om proactief te sturen op resultaat. Snel, betrouwbaar en begrijpelijk.

SDB Analytics

Waardevolle data uit bedrijfs- en zorgprocessen op één slimme plek samen te brengen. En die gegevens automatisch vertalen naar rapportages en dashboards die iedereen begrijpt. Op organisatieniveau verbanden te zien, conclusies te trekken en bijsturen. Zo maken we ruimte voor nog betere cliëntgerichte zorg.

SDB Analytics heeft binnen de zorgmarkt een leidende rol op het gebied van oplossingen voor stuurinformatie, budgettering, forecasting, procescontrole en zelforganisatie. Onze combinatie van focus op de zorg, hoogopgeleide professionals en innovatiekracht maken van ons dé ICT-partner voor zorgorganisaties. Met de ontwikkeling van slimme IT-oplossingen helpen wij je bij het behalen van de doelstellingen.

Data uit alle bronnen slim bij elkaar brengen
De kans is heel groot dat je verschillende administratieve systemen en zorgprogramma’s gebruikt om gegevens vast te leggen en bewaren. Om datagedreven te kunnen sturen is het zaak deze gegevens op één centrale plek te krijgen waar je altijd veilig bij kunt. Dat hoef je niet zelf te doen. Met SDB Analytics koppelen we makkelijk alle databronnen die jouw zorgorganisatie gebruikt. Dat doen we met slimme ‘connectoren’ en binnen een dag regelen we dat. En is er nog geen automatische stekker voor het pakket waar jouw zorgorganisatie mee werkt? Dan zorgen we dat deze er komt.

Zo kun je de gegevens uit alle SDB Groep producten koppelen, maar ontsluiten we ook net zo makkelijk data uit bijvoorbeeld AFAS, Beaufort, Bomas, Exact, Fierit, InPlanning, mijnCaress, Monaco, ONS, Ortec, PlanCare, Pluriform, PUUR, USER, Visma en Ysis. Zo staan alle gegevens op één plek en kijkt iedereen naar dezelfde informatie.

Interactieve rapportages en dashboards 
Verbanden zien, conclusies trekken en actie ondernemen. Met SDB Analytics krijg je kant-en-klare en heldere dashboards en je maakt ook makkelijk zelf analyses. Voor directie, teams en teamleiders, specialisten en zorgmedewerkers. Altijd en overal op een pc, tablet of smartphone te bekijken.

De krachtige analyse- en presentatieomgeving van SDB Analytics haalt de informatie uit je data, analyseert het en presenteert de informatie in heldere dashboards. De belangrijkste dashboards voor actueel inzicht in financiën, productie, personeel en cliënten staan al voor je klaar. Met scorecards, tabellen en grafieken tot meters, kaarten en meer. Zodat je het hoogover plaatje ziet maar met één klik ook dieper inzoomt op details. Een andere analyse nodig? Gegevens combineren met bijvoorbeeld locatiespecifieke data? Of andere invalshoeken meenemen om een nog completer beeld te krijgen? Met SDB Analytics maken gebruikers makkelijk zelf dashboards.

Betrouwbaar en gemakkelijk
SDB Analytics geeft je optimaal grip op betrouwbare informatie en het sturen van je organisatie en middelen. Voor een vast bedrag per maand, zonder extra te investeren in software, systemen en lange IT-trajecten.

Zorgen nemen we al tientallen jaren graag weg. We helpen je voldoen aan de AVG-privacyregels en staan voor je klaar. SDB Analytics draait in een ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerde datacenter. Zo weet je zeker dat we goed voor je data zorgen.

Samen verder innoveren
Is alle stuurinformatie goed ingericht? Dan is er ruimte om elkaar nóg beter maken. Door data te verrijken, kwaliteitsindicatoren te volgen en vooruit te kijken met begroting en forecasting. Zo werken we met elkaar aan nog betere zorg.