Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Expertservice

Expertservice

Expertservice vormt de basis voor het leerlandschap en de succesvolle toepassing van de diverse leeroplossingen van SDB Academy binnen jouw organisatie. De Expertservice heeft als doel om jouw organisatie optimaal te laten profiteren van de producten en diensten van SDB Academy, zodat het leren en ontwikkelen aansprekend wordt versterkt.

Wat biedt Expertservice voor jou?

SDB Academy professionaliseert jouw medewerkers zoals beheerders, trainers, opleiders en adviseurs door middel van diverse train-de-trainer programma’s. Expertservice biedt vervolgens proactieve ondersteuning om hen in de werksituatie te helpen bij het succesvol inzetten van de online leeromgeving en projecten. Bij vragen en/of behoefte aan ondersteuning staan de medewerkers van Expertservice voor je klaar.

Expertservice zorgt voor een goede implementatie in nauwe samenwerking met jouw organisatie en de experts en blijft na de implementatie zorgen voor onderhoud. Periodiek vindt er een evaluatie plaats met de experts en geeft Expertservice advies over bijvoorbeeld het waarborgen van de kwaliteit.

Daarnaast organiseert SDB Academy regelmatig Expertdagen, waarbij deelnemers kennis en ervaringen kunnen uitwisselen met anderen en op de hoogte worden gesteld van de nieuwste ontwikkelingen.

Expertservice biedt de volgende services:

  • Services overkoepelend voor alle leeroplossingen van SDB Academy
  • Services voor de online leeromgeving
  • Services voor e-learning
  • Services voor de interactieve leer- en werkvormen
  • Services voor projecten

Klik hier om contact op te nemen met de Expertservice.