Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer tijd voor de beste zorg door meer inzicht en minder administratieve lasten.

HR

Meer tijd voor de beste zorg door de administratieve lasten voor jouw medewerkers terug te dringen. Daarvoor zorgt onze HR-oplossing. Deze is beschikbaar in de cloud en eenvoudig te gebruiken. Medewerkers kunnen persoonlijke HR-zaken regelen waar en wanneer ze willen. Het HR proces is gemakkelijk en snel in te richten en is gebaseerd op standaard processen in de zorgsector.

SDB HR

Minder administratieve lasten en meer inzicht
Voorkom een stroom van papieren formulieren door de organisatie. Je kunt alle werkstromen elektronisch inrichten op basis van het organogram en autorisatiestructuur. Gebruik digitaal ondertekenen om nog efficiënter te werken en geef medewerkers de mogelijkheid om digitaal HR-gegevens aan te leveren en in te zien, zoals de interactieve loonstrook, de ORT berekening, opleidingen, competenties en nog veel meer.

Verlof en verzuim goed geregeld
Voor medewerkers en de organisatie is het kunnen vastleggen van verlof en verzuim belangrijk. Om gepuzzel te voorkomen, is een transparant proces rondom verlofaanvragen en verzuimregistratie noodzakelijk. SDB HR bespaart tijd bij de verlofaanvraag, bij het accorderen, het bijwerken van het verlofsaldo en met het invullen van het rooster. Tegelijkertijd is het voor de roosteraar mogelijk direct rekening houden met de (aangevraagde) verloven en het verzuim. Uiteraard is de koppeling met de arbodienst en uitvoeringsinstanties geregeld en wordt verlof en verzuim verwerkt in de onderliggende rooster- en salarissystemen. Geheel conform cao.

Declaraties inzichtelijk en makkelijk berekend  
Reiskosten, kilometerdeclaraties of kledingvergoedingen: alle standaardprocessen voor de meest voorkomende soorten declaratie zijn beschikbaar. En deze processen zijn eenvoudig aan te passen aan jouw eigen organisatie. De medewerkers zien direct hoe het staat met de betaling van declaraties en waar in het proces de declaratie is. Medewerkers kunnen de kosten van een aangevraagde Verklaring Omtrent Gedrag declareren en diezelfde verklaring eenvoudig toevoegen aan hun dossier.  Ingewikkelde kilometerberekeningen zijn niet meer nodig. Het systeem zoekt op basis van de ingegeven locaties zelf de tussenliggende afstand op.

Werving en Selectie volledig ondersteund en geïntegreerd
Het hele proces van het opstellen van vacatures, het registreren en volgen van kandidaten tijdens het selectieproces en het doorlopen van het selectieproces wordt volledig ondersteund. En het sluit natuurlijk naadloos aan op het instroomproces binnen SDB HR.

CV’s, motivatiebrieven, et cetera hoeven niet langer per mail door de organisatie gestuurd te worden, maar worden volgens werkstromen langs de juiste mensen in de organisatie geleid. De afdeling HR of de recruiter houdt altijd het overzicht. Hoeveel reacties zijn er binnen gekomen? In welke fase bevinden de kandidaten zich? Wie is er aan zet? Hoe worden de kandidaten beoordeeld? Wie wordt afgewezen, wie krijgt een contract aangeboden of wie kan in portefeuille gehouden worden? Alle gegevens, cv’s, brieven, diploma’s, etc. worden één keer vastgelegd en verhuizen mee vanaf de eerste aanmelding van een kandidaat tot aan het personeelsdossier. Werving & Selectie kan daarnaast ook nog gekoppeld worden aan de website van de organisatie.

Ondersteun medewerkers in de ontwikkeling met Talent Management
Met SDB HR kun je het beoordelingsproces eenvoudig digitaal vastleggen zoals dat bij jouw organisatie past. Van ongedwongen feedback vragen tot een periodieke cyclus met ontwikkelafspraken. Je hebt inzicht in de (benodigde) competenties en prestaties binnen de organisatie, verdeeld over teams en afdelingen. De medewerkers hebben inzicht in de persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Grip op de toekomst met Strategische Personeelsplanning
Door toekomstige situaties te schetsen en vergelijken heb je zicht op hoe de organisatie is opgebouwd en inzicht in ontwikkelingen en kansen van de organisatie. Gebaseerd op performance en potentieel van de medewerkers kun je acties uitzetten op basis van de strategie.

Voordelen SDB HR
Selfservice. Medewerkers hebben eigen regie over HR zaken
In de cloud. Regel HR-zaken waar en wanneer u wilt
Snel en makkelijk te implementeren
Ontwikkeld voor zorginstellingen
Standaard checks en signaleringen om efficiënt te werken en fouten te voorkomen