Ga naar de inhoud
Stap 6

Informatie delen

Hoe deel ik informatie?

Via Karify kun je bestanden delen met behandelaars en/of met andere betrokkenen. Er zijn 2 manieren waarop je informatie of documenten kunt delen.

1. Via Mijn Dossier
2. Via de Healthstream

 

1. Via Mijn Dossier

Wanneer je een connectie hebt met een behandelaar, kan hij of zij jouw documenten binnen de Healthspace in Mijn Dossier inzien, mits je hem of haar hier toestemming voor gegeven hebt. Je kunt per dossier-item bepalen met wie je dit document wilt delen.

Ga naar Mijn Dossier.
Ga naar het item dat je wilt delen.
Klik rechtsonder op Delen.
Kies met wie je het item wilt delen. Je kunt het delen met een connectie uit je Healthspace, of met volgers van de Healthstream.

 

2. Via de Healthstream

In de Healthstream kun je informatie delen met anderen. De Healthstream is ook een overzicht van al jouw gebeurtenissen binnen Karify. Deze zijn standaard onzichtbaar voor anderen. Jij bepaalt zelf welke gebeurtenis jij wilt delen met anderen en welke niet. Wanneer je bijvoorbeeld een item aan jouw dossier toevoegt dan kun je er voor kiezen dit item te delen in de Healthstream.

 

Opmerkingen binnen de Healthstream
Behandelaars of andere volgers (naasten) kunnen opmerkingen toevoegen aan informatie op jouw Healthstream. Zo kan er bijvoorbeeld gereageerd worden op een foto van een mooi moment.

 

FAQ

Hoe nodig ik iemand uit om mijn Healthstream te volgen?
Je bepaalt zelf wie jouw Healthstream ziet. Lees hier hoe je iemand kunt uitnodigen.

 

Leer Karify nog beter kennen!