Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Antoinette Link

Sales

Ik ben Antoinet. In mijn rol als accountmanager binnen SDB Groep, heb ik mij de afgelopen 6 jaar nog geen moment verveeld! De afwisseling in het werk is enorm en blijft uitdagend. Ik zie mijn rol als accountmanager vooral in het behouden van de klanten en optimaliseren van het gebruikersgemak en daarmee de klanttevredenheid. Als accountmanager zorg je er ook voor, dat de producten die SDB Groep heeft ontwikkeld, zo optimaal mogelijk worden ingezet. Daarnaast vragen we klanten mee te denken in de ontwikkeling van de software.

Voor mijn overstap naar SDB Groepheb ik 3 jaar gewerkt bij een grote gehandicaptenzorg instelling, waarbij Aysist de planning van de flexpool ondersteunde.

Daarvoor werkte ik bij een grote uitzendorganisatie, waar ik me met name bezig hield met de detachering van specialisten binnen de overheid. Hier heb ik geleerd, hoe belangrijk het is om de personeelsplanning goed op orde te hebben, en dat de juiste balans binnen het personeelsbestand van cruciaal belang is voor de organisatie.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.