Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Antoinette Link

Sales

Ik ben Antoinet. In mijn rol als accountmanager binnen SDB Groep, heb ik mij de afgelopen 6 jaar nog geen moment verveeld! De afwisseling in het werk is enorm en blijft uitdagend. Ik zie mijn rol als accountmanager vooral in het behouden van de klanten en optimaliseren van het gebruikersgemak en daarmee de klanttevredenheid. Als accountmanager zorg je er ook voor, dat de producten die SDB Groep heeft ontwikkeld, zo optimaal mogelijk worden ingezet. Daarnaast vragen we klanten mee te denken in de ontwikkeling van de software.

Voor mijn overstap naar SDB Groepheb ik 3 jaar gewerkt bij een grote gehandicaptenzorg instelling, waarbij Aysist de planning van de flexpool ondersteunde.

Daarvoor werkte ik bij een grote uitzendorganisatie, waar ik me met name bezig hield met de detachering van specialisten binnen de overheid. Hier heb ik geleerd, hoe belangrijk het is om de personeelsplanning goed op orde te hebben, en dat de juiste balans binnen het personeelsbestand van cruciaal belang is voor de organisatie.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.