Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Antoinette Link

Sales

Ik ben Antoinet. In mijn rol als accountmanager binnen SDB Groep, heb ik mij de afgelopen 6 jaar nog geen moment verveeld! De afwisseling in het werk is enorm en blijft uitdagend. Ik zie mijn rol als accountmanager vooral in het behouden van de klanten en optimaliseren van het gebruikersgemak en daarmee de klanttevredenheid. Als accountmanager zorg je er ook voor, dat de producten die SDB Groep heeft ontwikkeld, zo optimaal mogelijk worden ingezet. Daarnaast vragen we klanten mee te denken in de ontwikkeling van de software.

Voor mijn overstap naar SDB Groepheb ik 3 jaar gewerkt bij een grote gehandicaptenzorg instelling, waarbij Aysist de planning van de flexpool ondersteunde.

Daarvoor werkte ik bij een grote uitzendorganisatie, waar ik me met name bezig hield met de detachering van specialisten binnen de overheid. Hier heb ik geleerd, hoe belangrijk het is om de personeelsplanning goed op orde te hebben, en dat de juiste balans binnen het personeelsbestand van cruciaal belang is voor de organisatie.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.