Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Elke Oosterwijk

Support

Hoi, Ik ben Elke.
Begonnen als planner in de kinderopvang en een uitstapje gemaakt naar planner in de zorg en nu support consultant bij de SDB groep. Ik vind het belangrijk dat werk en privé in balans. Ik vind het belangrijk in mijn werk dat de klant centraal staat dus i.p.v. klantsturing, klantgericht denken en werken. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden bij mijn kinderen, maar een avond netflix kijken vind ik ook heerlijk.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.