Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Gerrit Poortman

Sales

Halo, ik ben Gerrit,
Mijn beide opa’s heetten Gerrit …… ik dus ook.
Ik heb er plezier in om samen met klanten en collega’s oplossingen te vinden voor de vele uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben.
Perfectionisme en vastberadenheid zijn mij niet vreemd.
Ik ben een geboren en getogen Tukker. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zwemmen, fietsen (racefiets en MTB) of hardlopen … als het fysiek maar uitdagend is. En dan na het sporten genieten van lekker eten en een koud glas Grolsch!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.