Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Gerrit Poortman

Sales

Halo, ik ben Gerrit,
Mijn beide opa’s heetten Gerrit …… ik dus ook.
Ik heb er plezier in om samen met klanten en collega’s oplossingen te vinden voor de vele uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben.
Perfectionisme en vastberadenheid zijn mij niet vreemd.
Ik ben een geboren en getogen Tukker. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zwemmen, fietsen (racefiets en MTB) of hardlopen … als het fysiek maar uitdagend is. En dan na het sporten genieten van lekker eten en een koud glas Grolsch!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.