Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Jochem Hoozemans

BPO

Hallo, ik ben Jochem,
Wonend in Hellevoetsluis, volgt Jochem de Formule 1 en NFL op de voet. Daarnaast heeft hij een hechte vriendenkring en houdt hij van reizen, auto’s, zon, zee, strand en een goede BBQ. Maar huishoudelijke klusjes? Die mogen hem bespaard blijven!

Professioneel zet deze levensgenieter de knop om en brengt daarmee een rustige maar ambitieuze consultant ten tonele. Hij wordt ervaren als een sociaal en toegankelijk persoon, maar is daarnaast een harde werker en in het bezit van ruime kennis

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.