Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Jochem Hoozemans

BPO

Hallo, ik ben Jochem,
Wonend in Hellevoetsluis, volgt Jochem de Formule 1 en NFL op de voet. Daarnaast heeft hij een hechte vriendenkring en houdt hij van reizen, auto’s, zon, zee, strand en een goede BBQ. Maar huishoudelijke klusjes? Die mogen hem bespaard blijven!

Professioneel zet deze levensgenieter de knop om en brengt daarmee een rustige maar ambitieuze consultant ten tonele. Hij wordt ervaren als een sociaal en toegankelijk persoon, maar is daarnaast een harde werker en in het bezit van ruime kennis

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.