Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Kiran Dayal

Finance

Hallo!
Mijn naam is Kiran Dayal.

Met veel plezier ben ik werkzaam bij SDB Groep als Financial Controller. Samen met het finance team zorgen we ervoor dat de financiële data juist en volledig is. Daarbij voorzien we de business door het tijdig aanleveren van financiële informatie voor een goede besluitvorming.

Naast mijn werk ben ik vooral druk met familie en familiefeestjes. Verder kijk ik graag naar een goede film of serie en probeer ik tussendoor ook nog een beetje te sporten.
Als persoon lach ik graag, ben ik relax en klaag ik niet (vaak).

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

“Don’t go through life, but gRoW through life.”

 

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.