Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Kiran Dayal

Finance

Hallo!
Mijn naam is Kiran Dayal.

Met veel plezier ben ik werkzaam bij SDB Groep als Financial Controller. Samen met het finance team zorgen we ervoor dat de financiële data juist en volledig is. Daarbij voorzien we de business door het tijdig aanleveren van financiële informatie voor een goede besluitvorming.

Naast mijn werk ben ik vooral druk met familie en familiefeestjes. Verder kijk ik graag naar een goede film of serie en probeer ik tussendoor ook nog een beetje te sporten.
Als persoon lach ik graag, ben ik relax en klaag ik niet (vaak).

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

“Don’t go through life, but gRoW through life.”

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.