Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Vos

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Ik vind het de uitdaging om elke unieke organisatie als klant te ondersteunen in de gebruik name van onze applicaties.

Naast mijn werk geniet ik samen met mijn gezin van alle leuke dingen van het leven en doe dit vanuit een bourgondische levensvisie. Lekker eten en goed gezelschap zijn daarvan belangrijke onderdelen.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.