Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Vos

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Ik vind het de uitdaging om elke unieke organisatie als klant te ondersteunen in de gebruik name van onze applicaties.

Naast mijn werk geniet ik samen met mijn gezin van alle leuke dingen van het leven en doe dit vanuit een bourgondische levensvisie. Lekker eten en goed gezelschap zijn daarvan belangrijke onderdelen.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.