Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Sierik Knol

Development

Als teamlead implementatie en consultancy ben ik verantwoordelijk voor het zorgvuldig inplannen en uitvoeren van opdrachten door de projectmanagers en implementatie consultants van mijn team. We streven ernaar om doormiddel van software en advies alle (implementatie) processen rondom medewerkers gestroomlijnd te laten verlopen.

Persoonlijk haal ik een kick uit het optimaliseren van bedrijfsprocessen en samenwerkingsverbanden.

In mijn vrije tijd geniet ik van de hobby’s van mijn kinderen en de muzikaliteit van Minka mijn vrouw. Mijn eigen sportieve doel is onder andere trainen voor de SDB Ayton zorgmarathon.

Tot ziens, Sierik Knol

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.