Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Sierik Knol

Development

Als teamlead implementatie en consultancy ben ik verantwoordelijk voor het zorgvuldig inplannen en uitvoeren van opdrachten door de projectmanagers en implementatie consultants van mijn team. We streven ernaar om doormiddel van software en advies alle (implementatie) processen rondom medewerkers gestroomlijnd te laten verlopen.

Persoonlijk haal ik een kick uit het optimaliseren van bedrijfsprocessen en samenwerkingsverbanden.

In mijn vrije tijd geniet ik van de hobby’s van mijn kinderen en de muzikaliteit van Minka mijn vrouw. Mijn eigen sportieve doel is onder andere trainen voor de SDB Ayton zorgmarathon.

Tot ziens, Sierik Knol

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.