Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Steven van Eijk

Security & Compliance Officer

Binnen SDB Ayton houd ik mij bezig met proces-en kwaliteitsverbetering in de breedste zin. Ik manoeuvreer tussen business en de interne (IT) organisatie binnen de disciplines van security en privacy. Het gezamenlijk doorvoeren van verbeteringen geeft mij energie.

Naast mijn werk doe ik het liefst een rugzak op en reis ik de wereld rond. Verder knutsel ik graag aan computers en luister ik graag naar muziek.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.