Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Steven van Eijk

Security & Compliance Officer

Binnen SDB Ayton houd ik mij bezig met proces-en kwaliteitsverbetering in de breedste zin. Ik manoeuvreer tussen business en de interne (IT) organisatie binnen de disciplines van security en privacy. Het gezamenlijk doorvoeren van verbeteringen geeft mij energie.

Naast mijn werk doe ik het liefst een rugzak op en reis ik de wereld rond. Verder knutsel ik graag aan computers en luister ik graag naar muziek.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.