Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Tom Bol

Support

In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen en train zo’n drie keer in de week. Ik probeer regelmatig aan wedstrijden mee te doen om een doel te hebben om voor te trainen.

Een andere hobby welke ik na 30 jaar weer opgepakt heb is gitaarspelen. Een leuke hobby waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten, maar erg leuk om met muziek in de weer te zijn.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.