Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Tom Bol

Support

In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen en train zo’n drie keer in de week. Ik probeer regelmatig aan wedstrijden mee te doen om een doel te hebben om voor te trainen.

Een andere hobby welke ik na 30 jaar weer opgepakt heb is gitaarspelen. Een leuke hobby waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten, maar erg leuk om met muziek in de weer te zijn.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.