Ga naar de inhoud

Beeldend Trainen

Één beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Mensen verwerken informatie op een meer kleurrijke en beeldende manier en hebben een voorkeur voor beeld en geluid.

Beeldend Trainen speelt hierop in, waarbij beelden uit de werkpraktijk in jouw organisatie telkens het vertrekpunt vormen om nieuwe kennis op te doen.

Beeldtafel op de werkplek

Een beeldtafel op de werkplek faciliteert het leren in praktijksituaties. Op de multi-touch Beeldtafel zijn 3 verschillende applicaties aanwezig: Beeldtraining, Lessons Learned en Beeldsessie.

De Beeldtafel is mobiel wat een interventie óp de werkplek in jouw organisatie mogelijk maakt.

De Beeldtafel is door meerdere collega’s en op diverse plekken makkelijk inzetbaar. Heb je meerdere locaties? Kies voor een beeldtafel per locatie of deel de beeldtafel.

SDB Groep | Werken bij | Software | Zorg | Kinderopvang | Beeldtafel | Training

De applicaties op de beeldtafel

Op de multi-touch Beeldtafel zijn 2 verschillende applicaties aanwezig: Beeldsessie en Lessons Learned. Elke applicatie heeft zijn eigen toepassing met daarbij behorende voordelen voor jouw organisatie.

De voordelen van Beeldend trainen

1
Inspirerend en intensief

Beeldend Trainen is een inspirerende en intensieve manier van leren waarbij jouw medewerkers kennis opdoen waar ze in de praktijk iets mee kunnen.

2
Leren op de werkplek

Leren op de werkplek wordt door medewerkers vaak goed gewaardeerd. Door te trainen met praktijksituaties is de herkenbaarheid groot.

3
Stimuleert eigen ontwikkeling

We hebben gemerkt dat deelnemers aan Beeldend Trainen sessies meer eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkeling.

4
Faciliteert kennisdeling

Deelnemers delen actief kennis en expertise met collega’s tijdens een sessie Beeldend Trainen.

5
Hoge retentiewaarde

Door actieve discussies én het gebruik maken van beelden is de retentiewaarde van Beeldend Trainen hoog.