Ga naar de inhoud

Content is kennis

E-learning catalogus
voor de zorg

We bieden diverse e-learning cursussen over onder andere medische kennis, veiligheid en acute zorg zodat jouw medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden we cursussen zodat je mantelzorgers en vrijwilligers kunt faciliteren. Deze cursussen hebben we gebundeld in onze handige E-learning catalogus voor de zorg.

Zorgleren Unlimited

Vanuit SDB Groep bieden we je Zorgleren Unlimited: een complete catalogus met e-learning cursussen voor de zorg.

Deze catalogus vormt een uitstekende kennisbasis voor jouw zorgorganisatie. Wij hebben de e-learning cursussen ontwikkeld in nauwe samenwerking met zorgprofessionals waardoor de content voor de zorgmedewerker erg herkenbaar is en jouw medewerkers met plezier en hoge retentie leren.

E-learnings gemaakt voor de zorg

Onze e-learnings hebben we gemaakt voor de zorg en met zorgmedewerkers en bieden we aan op verschillende manieren.

Contentposter

Om het jou makkelijk te maken hebben we een handig cursusoverzicht beschikbaar gemaakt. Deze poster is dé complete e-learning catalogus met cursussen voor de zorg. Download hem, print hem uit en jouw medewerkers hebben een overzicht van alle e-learnings die ze kunnen volgen.

Download de contentposter

SDB Webshop

Brengt kennis in de praktijk.

Een breed aanbod e-learning modules voor professionals binnen huisartsenpraktijken, VVT en ZZP’ers in de zorg. Je kunt hier direct een e-learning module bestellen en volgen of stel een flexibel, maatwerkaanbod samen voor jouw medewerkers.

Naar de Webshop

Micro-learnings

Micro-learnings zijn er voor bedoeld om jouw medewerkers handvatten te geven op het moment dat hij/zij dat nodig heeft. Micro-learnings zijn kleine en behapbare leereenheden zoals een video, toets, animatie of document. Kortom: jouw medewerkers leren in kleine stapjes op het moment dat ze dit direct toe kunnen passen.

Vertel mij meer

Train-de-trainerprogramma e-learning

Verkrijg de kennis en expertise om e-learning krachtig te positioneren in jouw organisatie. In het verkorte expertprogramma van 2,5 dag leer je hoe je zelf e-learnings voor jouw organisatie kunt ontwikkelen met de auteurstool ‘Online Studio’. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een implementatieplan maken en ontwerp je een Werkplek-leertraject waarin je e-learnings toepast.

Meer informatie

Accreditatie

SDB Groep heeft de autorisatie om accreditatie aan te vragen voor verschillende vakverenigingen op medisch en paramedisch gebied. De vakvereniging beoordeelt de e-learning op inhoud en stelt vast of de leerdoelen van de cursus overeenkomen met de leerdoelen die de vereniging heeft vastgelegd voor de opleiding tot beroepsbeoefenaar. Als aanbieder van e-learning cursussen zijn wij verantwoordelijk voor het aanbieden van behaalde punten bij de verschillende vakverenigingen van onze klanten. Wij doen dat via een webservice met PE-online die eenmaal per dag de behaalde punten aanbiedt bij de juiste vakvereniging.

Accreditatie via KNMG-GAIA voor artsen:

 • ABAN, alle Nederlandse artsen
 • ABC1 cluster, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, VG-artsen
 • NIV (internisten)
 • NVK (kinderartsen)
 • AJN-SocGen, jeugdartsen

Overige geaccrediteerde opleidingen:

 • Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland – V&VN
 • Doktersassistenten -NVDA
 • Praktijkondersteuners huisartsen – POH
 • Apothekersassistenten – SANA
 • Nederlandse Vereniging voor Klinisch Fysica / OKF
 • Psychologen / gedragstherapeutischcapedagoggen / systeemtherapeuten
 • Stichting kwaliteitsregister Paramedici
 • Vereniging ziekenhuis instrumentatie technici (VZI)

Content in 9 categorieën

1
Acute zorg en VRH's
2
Algemene dagelijkse levensverrichtingen
3
Medische technologie
4
Medische kennis
5
Veiligheid
6
Zorg en welzijn
7
Wetgeving
8
Human Skills
9
SDB Software