Ga naar de inhoud

Succesvolle toepassing van leeroplossingen

Expertservice leeroplossingen

Expertservice vormt de basis voor het leerlandschap en de succesvolle toepassing van de diverse leeroplossingen binnen jouw organisatie. De Expertservice leeroplossingen heeft als doel om jouw organisatie optimaal te laten profiteren van de diverse producten en diensten, zodat jouw werknemers optimaal kunnen leren en leermiddelen efficiënt worden ontwikkeld.

Wij maken van jou een expert

Expertservice leeroplossingen traint jouw medewerkers (beheerders, trainers, opleiders en adviseurs) en biedt proactieve ondersteuning om hen in de werksituatie te helpen bij het succesvol inzetten van de online leeromgeving en eventuele projecten. In nauwe samenwerking met jou zorgen we voor een goede implementatie en onze expert staat bij vragen altijd voor je klaar. Periodiek vindt er een evaluatie plaats en geeft onze expert advies over bijvoorbeeld het waarborgen van de kwaliteit.

We organiseren daarnaast regelmatig Expertdagen, waarbij deelnemers kennis en ervaringen rondom leeroplossingen kunnen uitwisselen met anderen en op de hoogte worden gesteld van de nieuwste ontwikkelingen.

Professionaliseren

Train-de-Trainer Programma's

In een vijfdaagse opleiding leiden we leer- en ontwikkelprofessionals op tot expert zodat zij werkplekleren kunnen stimuleren, faciliteren en organiseren in jouw organisatie. Tijdens het train-de-trainer programma maakt de leer- en ontwikkelprofessional een product op het gebied van werkplekleren. Dit product kan direct binnen de organisatie worden toegepast.

Na succesvolle afronding van elk programma ontvangt de professional een certificaat van de Academie voor Werkplekleren. Zijn er vier programma’s succesvol afgerond? Dan ontvangt de professional het certificaat van de Leergang Expert Werkplekleren met Leertechnologie.

Beeldend Trainen

Leer de kracht van beelden kennen en verwerf de kennis en expertise om Beeldend Trainen in te zetten in jouw organisatie. In het verkorte expertprogramma van 2,5e dag leer je hoe je Beeldend Trainen met gebruik van de Beeldtafel kunt toepassen in jouw eigen werkpraktijk. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een eigen beeldinterventie ontwerpen over een onderwerp uit jouw eigen werkpraktijk.

Bekijk in de kalender wanneer de eerstvolgende startdatum is an de Train-de-trainer programma's

Werkplek-leertrajecten

Verdiep je in het model van Werkplekleren met Leertechnologie en krijg inzicht in inspirerende werkvormen, leervormen en leertechnologieën. In het verkort expertprogramma van 2,5e dag leer je hoe je deze kunt toepassen in jouw eigen werkpraktijk. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een eigen leertraject voor jouw organisatie ontwerpen, samengesteld met inspirerende werkvormen en leervormen waarin gebruik wordt gemaakt van leertechnologie van het SDB Leerplatform.

Bekijk in de kalender wanneer de eerstvolgende startdatum is an de Train-de-trainer programma's

E-learning

Verwerf de kennis en expertise om e-learning krachtig te positioneren in jouw organisatie. In het verkorte expertprogramma van 2,5 dag leer je hoe je zelf e-learning voor jouw organisatie kunt ontwikkelen met de auteurstool ‘Online Studio’. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een implementatieplan maken en ontwerp je een Werkplek-leertraject waarin je e-learning toepast.

Bekijk in de kalender wanneer de eerstvolgende startdatum is an de Train-de-trainer programma's

Voordelen van Expertservice leeroplossingen

1
Implementatie

We ondersteunen en begeleiden je tijdens het implementatietraject.

2
Technisch support

Tweedelijns support, een IT-check en de mogelijkheid technische en functionele wensen af te stemmen.

3
Actieve ondersteuning

Wij ondersteunen jou actief tijdens leer- & ontwikkelprojecten die we bij jou verzorgen.

4
Professionalisering

Volg de opleiding tot Expert voor beheerders, opleiders, trainers en adviseurs.

5
Website voor de expert

Een speciale website voor jou als expert met antwoorden op veel gestelde vragen, updates en informatie over de interactieve werk- & leervormen.

6
Online Studio

We ondersteunen je bij het maken van e-learnings in Online Studio.

7
Evaluatie en advies

Jaarlijkse voeren we evaluatie- en adviesgesprekken bij jou op locatie.

8
Ondersteunende tools

Krijg de beschikking over ondersteunende tools voor interactieve werk- & leervormen: de Academybox.

9
Expert- en klantdagen

Neem deel aan 4 expertdagen per jaar met presentaties en kennisdeling én aan alle klantendagen van SDB Groep.