Ga naar de inhoud
Maak zelf e-learning cursussen voor de zorg

Online Studio

Ontwerp zelf e-learning cursussen voor de zorg in onze auteurstool en stel snel kennis beschikbaar binnen jouw organisatie: gepersonaliseerd naar jouw wensen en onafhankelijk van besturingssystemen.

Zelfstandig e-learning cursussen maken

Online Studio is de auteurssoftware waarmee jij zelfstandig van e-learning cursussen voor de zorg kunt produceren. Ga zelf in de laagdrempelige werkomgeving aan de slag met praktische templates en gebruiksvriendelijke gereedschappen.

Jij bepaalt zelf, eventueel in combinatie met jouw team, welke kennis je graag door middel van e-learnings wilt delen binnen jouw organisatie.

Maak je eigen e-learnings

Online Studio faciliteert jou om het leerproces van jouw medewerkers te optimaliseren. Het bied je een krachtige tool om e-learnings te maken op basis van praktijksituaties in jouw organisatie.

Eenvoudig én krachtig

Iedere geautoriseerde medewerker krijgt toegang tot Online Studio met een persoonlijke login en kan eenvoudig via de internetbrowser inloggen.

Online Studio is eenvoudig in gebruik voor niet-onderwijskundigen, maar ook krachtig voor professionals. Niet-onderwijskundigen kunnen snel content produceren dankzij de beschikbaarheid van de templates die zorgen voor een consistente vormgeving van de content. Professionals kunnen aan de slag met het ontwikkelen van adaptieve leerpaden en previews van e-learnings.

Vertel mij meer

Waarborg de kwaliteit

Voor het behoud van de kwaliteit van het materiaal is Online Studio uitgerust met workflows en reviewslagen. Professionals kunnen via overzichtelijke reviewslagen een grondig oordeel vormen over de onderwijskundige kwaliteit van lopende producties.

Online Studio maakt alle processen inzichtelijk en resultaten transparant. Zo blijft de kwaliteit van jouw digitale lesmateriaal volledig onder controle.

Boek een inspiratiesessie

Ontdek de voordelen van Online Studio

1
Snel kennis delen

Online Studio helpt jou om kennis binnen de organisatie beschikbaar te stellen en te delen.

2
Gepersonaliseerde e-learnings

Je kunt de e-learnings volledig ontwikkelen op de wensen binnen jouw organisatie.

3
Onafhankelijk van besturingssysteem

Doordat je inlogt via jouw internetbrowser maakt het niet uit of je op een MacBook, ChromeBook of een Windows computer werkt.

4
Geen omkijken naar installatie, updates en onderhoud

Wij zorgen er voor dat jouw Online Studio omgeving optimaal presteert en veilig is.