Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Al 40 jaar zorgen wij met onze salarissoftware voor de correcte berekening van salarissen in de zorg.

Salaris

Al 40 jaar zorgen wij met onze salarissoftware voor de correcte berekening van salarissen in de zorg.

Onze cao experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de VVT, GHZ en GGZ nauwkeurig in de gaten. Wij passen onze software voortdurend aan om deze regelingen op correcte wijze te volgen. Nieuwe cao-afspraken worden automatisch door ons uitgevoerd.

Honderden zorgorganisaties gingen u voor en onderstrepen onze werkwijze. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het wel goed gaat met de berekening.

De inrichting van het pakket is eenvoudig en onze supporters helpen u graag met hun expertise over de CAO’s in de zorg. SDB Salaris beschikt naast de personeelsregistratie en salarisverwerking over alle gewenste functionaliteiten, zoals proefverwerkingen, uitgebreide controle- en correctiemogelijkheden en veel flexibiliteit in het verwerken van mutaties en tijdstip van salarisverwerking.

 

Automatische koppelingen met externe partijen

De juiste gegevens worden automatisch verzonden naar externe partijen, zoals Pensioenfonds PFZW, de Belastingdienst en Arbodiensten.

 

Eenvoudig management rapportages opstellen

Gebruik broncijfers uit de salarisverwerking om waardevolle inzichten te genereren voor het opstellen van het personeels- en verzuimbeleid. Bijvoorbeeld informatie over de opbouw van personeelskosten, het medewerkersbestand en (niet-) gewerkte uren. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt zien en vanuit welke invalshoek u ze wilt presenteren. Natuurlijk kan alles ook standaard naar Excel geëxporteerd worden.

 

Accurate begroting op basis van actuele salarisgegevens

Maak prognoses van uw personeelskosten in toekomstige perioden gebaseerd op verschillende scenario’s. In de scenario’s kunt u bijvoorbeeld rekening houden met contractwijzigingen, verwachte wijzigingen in de formatie, CAO aanpassingen, etc. Het is gemakkelijk om gedurende de periode de begroting met de realisatie te vergelijken. Zo beschikt u over alle stuurinformatie voor een flexibele bedrijfsvoering.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.