Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Al 40 jaar zorgen wij met onze salarissoftware voor de correcte berekening van salarissen in de zorg.

Salaris

Al 40 jaar zorgen wij met onze salarissoftware voor de correcte berekening van salarissen in de zorg.

Onze cao experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de VVT, GHZ en GGZ nauwkeurig in de gaten. Wij passen onze software voortdurend aan om deze regelingen op correcte wijze te volgen. Nieuwe cao-afspraken worden automatisch door ons uitgevoerd.

Honderden zorgorganisaties gingen u voor en onderstrepen onze werkwijze. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het wel goed gaat met de berekening.

De inrichting van het pakket is eenvoudig en onze supporters helpen u graag met hun expertise over de CAO’s in de zorg. SDB Salaris beschikt naast de personeelsregistratie en salarisverwerking over alle gewenste functionaliteiten, zoals proefverwerkingen, uitgebreide controle- en correctiemogelijkheden en veel flexibiliteit in het verwerken van mutaties en tijdstip van salarisverwerking.

 

Automatische koppelingen met externe partijen

De juiste gegevens worden automatisch verzonden naar externe partijen, zoals Pensioenfonds PFZW, de Belastingdienst en Arbodiensten.

 

Eenvoudig management rapportages opstellen

Gebruik broncijfers uit de salarisverwerking om waardevolle inzichten te genereren voor het opstellen van het personeels- en verzuimbeleid. Bijvoorbeeld informatie over de opbouw van personeelskosten, het medewerkersbestand en (niet-) gewerkte uren. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt zien en vanuit welke invalshoek u ze wilt presenteren. Natuurlijk kan alles ook standaard naar Excel geëxporteerd worden.

 

Accurate begroting op basis van actuele salarisgegevens

Maak prognoses van uw personeelskosten in toekomstige perioden gebaseerd op verschillende scenario’s. In de scenario’s kunt u bijvoorbeeld rekening houden met contractwijzigingen, verwachte wijzigingen in de formatie, CAO aanpassingen, etc. Het is gemakkelijk om gedurende de periode de begroting met de realisatie te vergelijken. Zo beschikt u over alle stuurinformatie voor een flexibele bedrijfsvoering.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.