Ga naar de inhoud
Specifiek ontwikkeld op de behoeften van de zorg

SDB HR / Salaris
software voor de zorg

Jouw medewerkers hebben meer tijd voor de beste zorg dankzij verminderde administratieve lasten. Dát is waar onze HR / Salaris software voor staat. Met SDB HR / Salaris kunnen jouw medewerkers persoonlijke HR-zaken regelen waar en wanneer ze willen, terwijl jij het HR proces gemakkelijk en snel kunt inrichten op baisis van standaard processen in de zorgsector.

Boek een inspiratiesessie HR / Salaris

Deze organisaties gebruiken ook SDB HR / Salaris

Het HR proces in de zorg perfect geregeld

SDB HR / Salaris vermindert de administratieve last voor HR professionals, leidinggevenden én zorgpersoneel. Hierdoor kan je je als zorgmedewerker richten op de beste zorg voor de cliënt en als HR professional en leidinggevende op het werkgeluk van zorgmedwerkers.

SDB HR / Salaris biedt leidinggevenden en HR professionals één centrale plek waar zij alle processen rond de zorgmedewerkers en vrijwilligers kunnen volgen, regelen en vastleggen op een eenvoudige en intuïtieve manier. Specifieke wet & regelgeving hebben we in de software ingebouwd zodat het jou optimaal ondersteunt en administratieve lasten minimaliseert.

Efficiëntere zorg zonder in te leveren op kwaliteit

Iedere zorginstelling heeft er al mee te maken. Het is moeilijk om de juiste medewerkers te vinden om optimale zorg te leveren, laat staan om deze te behouden. Deze uitdaging wordt de komende jaren alleen maar groter. Daarom is het belangrijk om medewerkers te binden, boeien en behouden. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat we de zorglevering daadwerkelijk anders en efficiënter gaan inrichten.
SDB HR / Salaris software ondersteunt deze visie met de registratie van zorgmedwerkers, de informele zorgverleners en het automatisch, zonder handmatige tussenkomst, beschikbaar stellen van de juiste gegevens voor Planning, ECD en LMS.

Alle processen in 1 app

SDB Octopus is de digitale assistent voor de zorgmedewerker. Geen aparte apps meer voor de declaratie van onkosten en kilometers, verlof of het inzien van het rooster. Dit alles wordt ontsloten via 1 app: de SDB Octopus app.  Op het gebied van HR / Salaris kunnen zorgmedwerkers onder meer geautomatiseerd declareren en je salaris inzien.

Ik wil alles over SDB Octopus weten

Van kandidaat naar tevreden medewerker

Met HR Werving & selectie ondersteunen we jou tijdens het hele proces: van het opstellen van vacatures, het registreren en volgen van kandidaten tijdens het selectieproces, het doorlopen van de flexibel in te richten sollicitatiestappen tot en met het instroomproces.

Na het succesvol afronden van het instroomproces kun je nieuwe medewerkers op een fijne wijze betrekken bij de organisatie dankzij pre- en onboardingsactiviteiten.

Boek een inspiratiesessie

Optimale digitale gegevensuitwisseling

SDB HR / Salaris bied jou als zorgaanbieder onbeperkte mogelijkheden voor koppelingen en data uitwisseling. SDB HR is ontwikkeld volgens een Open Systeem gedachte en geeft onder meer de mogelijkheid tot gegevensuitwisseling naar de ICT beheersystemen. Deze systemen bepalen op basis van het dienstverband tot welke applicaties een medewerker toegang krijgt.

Vertel mij meer

Klanten

Onze klanten vertellen je graag meer

Lees wat ze over SDB HR / Salaris software voor de zorg vertellen

“De producten van SDB Groep zitten logisch in elkaar en het is makkelijk om mutaties door te voeren. Bovendien is er een uitstekende helpdesk.”

Arico Dubelaar
Salarisadministrateur, DSV Verzorgend Leven

“Veel zaken zijn stroperig als het op papier gebeurt. Neem zoiets eenvoudigs als een reiskostendeclaratie. In een digitaal systeem gebeurt dat met een druk op de knop.”

Dikkie van Zetten
Bestuurder, Woon- en zorgcentrum Avondlicht

“De zorg verandert immers, en wij veranderen mee. SDB Salaris / HR ondersteunt ons hierin.”

Joyce Heij
Teamleider Alkcare

Ontdek hoe SDB HR / Salaris software voor de zorg jou op 12 manieren ondersteunt

1
Alles-in-1 app Octopus

De Alles-in-1 app voor de zorgmedewerker waarin ECD, Rooster en HR samenkomen.

2
Procesgestuurd

Gedurende alle werkzaamheden ondersteunt SDB HR / Salaris software je met behulp van dashboards en signaleringen in het maken van de juiste keuzes waardoor het dossier altijd actueel blijft.

3
Werving & Selectie

Jouw volledige proces van het opstellen van vacatures, het registreren en volgen van kandidaten, het doorlopen van het selectieproces én de instroom van nieuwe medewerkers wordt volledig ondersteund.

4
Instroom

Flexibel in te richten templates helpen je in samenspel met Werving & Selectie en Digitaal ondertekenen voor een tijdige, snelle en volledige registratie voor de eerste werkdag.

5
Digitaal ondertekenen

Geen onnodige kosten en vertraging: onderteken HR gerelateerde documenten digitaal.

6
Pre- en onboarding

Het pre- en onboardingsproces zorgt er voor dat jouw nieuwe medewerkers hun inwerkperiode ervaren als een warm bad.

7
Eenvoudige rapportage tool

Door op een eenvoudige manier HR en Salaris velden te selecteren bouw je real-time rapportages.

8
Verzuimregistratie

We verlagen jouw administratieve lasten doordat je verzuim slechts één maal hoeft vast te leg

Boek een inspiratiesessie HR / Salaris