Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Time For Fun

time for fun!

Plezier en verbinding

Dit vinden we belangrijk tijdens werk, maar ook zeker daarbuiten! Meer weten? Lees gauw verder!

Plezier en ontspanning wie houdt er niet van? Daarom organiseren wij heel regelmatig leuke activiteiten en events met en voor SDB-ers. Zonder, maar ook mét hun partners, want die horen ook bij de familie! Zoals tijdens ons jaarlijkse Beach Event. Bij SDB groep houden we namelijk wel van een een goed feestje. Hét hoogtepunt van het jaar is het SDB Beach Event in de zomer. We pakken dit moment om samen te ontspannen en feest te vieren onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Dit is een event wat je als SDB-er niet wil missen!

Maar ook teamuitjes en borrels zijn gebruikelijk. We vinden het daarnaast super als collega’s een idee opperen en geven je de vrijheid jouw voorstel te organiseren, bijvoorbeeld een sportieve middag met het team of game night met de hele organisatie. Kortom, we houden van gezellige dingen doen en vinden dat successen samen moeten worden gevierd! Dus dat doen we ook op graag en op onze manier.

Nu kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan met vertellen, maar we kunnen het je ook laten zien. Hieronder vind je daarom (slechts)een greep uit de foto’s van verschillende events die we het hele jaar door houden!

Ben jij er de volgende keer bij?!

Lijkt dit jou ook wel wat en wil je er de volgende keer gewoon bij zijn? Bekijk dan zeker onze vacatures en laat van je horen!

Of lees gerust nog even verder over ons op de andere pagina’s!