Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Eenvoudig contact, structuur en overzicht met SDB Vrijwilligers Portaal

Vrijwilligersportaal

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Maar hoe houdt u eenvoudig contact, structuur en overzicht? Met het SDB Groep Vrijwilligersportaal heeft u dit direct in de hand. Het Vrijwilligersportaal is een overzichtelijk, digitaal platform waar een zorgorganisatie samen met haar vrijwilligers gebruik van maakt. Alle gegevens van de vrijwilliger zijn op elk moment toegankelijk en inzichtelijk, veilig en online. Kortom een overzichtelijke tool voor structuur, met als resultaat betrokken vrijwilligers.

In het SDB Groep Vrijwilligersportaal komt overzicht en structuur samen om uw vrijwilligersmanagement zo makkelijk mogelijk te maken en de vrijwilligers te betrekken bij uw zorgorganisatie.

 

Overzicht
Vrijwilligers beheren eigen profiel inclusief competenties.  Hierdoor houdt u overzicht over alle vrijwilligers. Zo vindt u makkelijk de juiste vrijwilliger bij de activiteiten.

 

Gemakkelijk declaraties verwerken
Vrijwilligers kunnen via het Vrijwilligersportaal zelf declaraties indienen en u kunt de declaraties en vergoedingen goedkeuren en uitbetalen.

 

Altijd in contact
U kunt eenvoudig activiteiten aankondigen in het vrijwilligersportaal door het plaatsen van een (nieuws)bericht. Daarnaast onderhoudt u ook eenvoudig contact met de vrijwilligers via de chatfunctie.

 

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.