Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Eenvoudig contact, structuur en overzicht met SDB Vrijwilligers Portaal

Vrijwilligersportaal

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Maar hoe houdt u eenvoudig contact, structuur en overzicht? Met het SDB Groep Vrijwilligersportaal heeft u dit direct in de hand. Het Vrijwilligersportaal is een overzichtelijk, digitaal platform waar een zorgorganisatie samen met haar vrijwilligers gebruik van maakt. Alle gegevens van de vrijwilliger zijn op elk moment toegankelijk en inzichtelijk, veilig en online. Kortom een overzichtelijke tool voor structuur, met als resultaat betrokken vrijwilligers.

In het SDB Groep Vrijwilligersportaal komt overzicht en structuur samen om uw vrijwilligersmanagement zo makkelijk mogelijk te maken en de vrijwilligers te betrekken bij uw zorgorganisatie.

 

Overzicht
Vrijwilligers beheren eigen profiel inclusief competenties.  Hierdoor houdt u overzicht over alle vrijwilligers. Zo vindt u makkelijk de juiste vrijwilliger bij de activiteiten.

 

Gemakkelijk declaraties verwerken
Vrijwilligers kunnen via het Vrijwilligersportaal zelf declaraties indienen en u kunt de declaraties en vergoedingen goedkeuren en uitbetalen.

 

Altijd in contact
U kunt eenvoudig activiteiten aankondigen in het vrijwilligersportaal door het plaatsen van een (nieuws)bericht. Daarnaast onderhoudt u ook eenvoudig contact met de vrijwilligers via de chatfunctie.

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.