Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor jouw organisatie. Eenvoudig contact, structuur en overzicht met SDB Vrijwilligersportaal

Vrijwilligersportaal

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie. Maar hoe houd je eenvoudig contact, structuur en overzicht? Met het SDB Vrijwilligersportaal heb je dit direct in de hand. Het vrijwilligersportaal is een overzichtelijk, digitaal platform waar een zorgorganisatie samen met haar vrijwilligers gebruik van maakt. Alle gegevens van de vrijwilliger zijn op elk moment toegankelijk en inzichtelijk, veilig en online. Kortom een overzichtelijke tool voor structuur, met als resultaat betrokken vrijwilligers.

SDB Vrijwilligersportaal

In het SDB Vrijwilligersportaal komt overzicht en structuur samen om het vrijwilligersmanagement zo makkelijk mogelijk te maken en de vrijwilligers te betrekken bij jouw zorgorganisatie.

Overzicht
Vrijwilligers beheren een eigen profiel inclusief competenties en hun beschikbaarheid.  Hierdoor houd je het overzicht over alle vrijwilligers. Zo vind je makkelijk de juiste vrijwilliger bij de activiteiten.

Gemakkelijk declaraties verwerken
Vrijwilligers kunnen via het SDB Vrijwilligersportaal zelf declaraties indienen en jij kunt de declaraties en vergoedingen goedkeuren en uitbetalen.

Altijd in contact
Je kunt eenvoudig activiteiten aankondigen in het vrijwilligersportaal door het plaatsen van een (nieuws)bericht. Daarnaast onderhoud je ook eenvoudig contact met de vrijwilligers via de link met je persoonlijke mailbox.