Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Eenvoudig contact, structuur en overzicht met SDB Vrijwilligers Portaal

Vrijwilligersportaal

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Maar hoe houdt u eenvoudig contact, structuur en overzicht? Met het SDB Groep Vrijwilligersportaal heeft u dit direct in de hand. Het Vrijwilligersportaal is een overzichtelijk, digitaal platform waar een zorgorganisatie samen met haar vrijwilligers gebruik van maakt. Alle gegevens van de vrijwilliger zijn op elk moment toegankelijk en inzichtelijk, veilig en online. Kortom een overzichtelijke tool voor structuur, met als resultaat betrokken vrijwilligers.

In het SDB Groep Vrijwilligersportaal komt overzicht en structuur samen om uw vrijwilligersmanagement zo makkelijk mogelijk te maken en de vrijwilligers te betrekken bij uw zorgorganisatie.

 

Overzicht
Vrijwilligers beheren eigen profiel inclusief competenties.  Hierdoor houdt u overzicht over alle vrijwilligers. Zo vindt u makkelijk de juiste vrijwilliger bij de activiteiten.

 

Gemakkelijk declaraties verwerken
Vrijwilligers kunnen via het Vrijwilligersportaal zelf declaraties indienen en u kunt de declaraties en vergoedingen goedkeuren en uitbetalen.

 

Altijd in contact
U kunt eenvoudig activiteiten aankondigen in het vrijwilligersportaal door het plaatsen van een (nieuws)bericht. Daarnaast onderhoudt u ook eenvoudig contact met de vrijwilligers via de chatfunctie.

 

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.