Ga naar de inhoud
Woensdag 29 mei 2024 | 16.00 – 16.40

Webinar procesoptimalisatie voor Zelfstandig Behandelcentra

Digitale workflows maken het werk van een zorgprofessional makkelijker. Het maakt het werk overzichtelijk en de informatie-uitwisseling beter. Voldoen de door jouw gebruikte workflows/processen precies aan de wensen en behoeften die jouw zorgprofessionals hebben? Met het SDB EPD | ZBC (Asterisque) richt je jouw workflow in zoals jij wenst en naar jouw behoeften.

Tijdens het webinar op woensdag 29 mei 2024 van 16.00 – 16.40 uur tonen wij jou alle voordelen voor jou als je deze workflows juist inzet.

Wat ga je leren

Je komt erachter hoe je handige digitale workflows eenvoudig kunt aanmaken en aanpassen in SDB EPD | ZBC (Asterisque)!

Een workflow in het EPD bestaat uit (zorg) bouwstenen. Alle gegevens en registraties die in een traject nodig zijn, kunnen aan de hand van deze bouwstenen aan de workflow worden toegevoegd.

Volledig, flexibel en gedetailleerd
De workflow is flexibel en je kunt hem zo gedetailleerd opbouwen als je zelf wilt. Zo kan je bijvoorbeeld taken vastleggen, afspraken maken, vragenlijsten versturen alsook informatie uitwisselen met collega’s en patiënten en offertes en facturen versturen. Met de bouwstenen geef je precies aan wie voor wat wanneer verantwoordelijk is, zodat deze verantwoordelijkheden ook direct vastgelegd zijn.

Voordelen voor jou, de behandelaar en de patiënt!
Met het EPD van SDB Groep bepaal je zelf hoe het behandeltraject van uw patiënt er uit ziet en welke activiteiten hierbij horen. Hierdoor kan je eenvoudig aangeven wat een patiënt van een traject kan verwachten. Doordat onze digitale workflow volledig op maat gemaakt kan worden, wordt de behandelaar beter in zijn of haar werk ondersteund en kan hij/zij de patiënt de meest passende zorg bieden.

De digitale workflow helpt je te voorkomen dat je zaken over het hoofd ziet en dat je geen dubbel werk doet. Dankzij ingebouwde herinneringen vergeet je nooit meer registraties en laat je geen geld meer liggen.

In het webinar laten we precies zien hoe deze workflows jou helpen. Schrijf je in!

Datum & Tijd

Woensdag 29 mei van van 16.00 – 16.40 uur

Hoe kun je deelnemen?

Als je je aanmeld krijg je van ons een link toegestuurd naar de Teams sessie. Hier kun je op 29 mei om 16.00 uur op klikken en vervolgens beland je vanzelf in het webinar.

Schrijf je in!