Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Ik ben jaren als planner werkzaam geweest. Eerst in de kinderopvang en daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de zorg. Sinds de zomer van 2020 werk ik bij SDB Groep als Support Consultant voor de SDB Helpdesk Planning.

Dit vertelt Elke over SDB Groep

SDB Groep voelt als een warm bad
Ik voel mij trots om onderdeel te zijn van SDB Groep. Vanaf de sollicitatie procedure tot aan de dag van vandaag voel ik mij nog steeds even welkom. Ik ervaar mijn tijd bij SDB Groep als een warm bad, waarbij er een sterk team gevoel door de gehele organisatie heen loopt. Samen sta je sterk en ook nu met alle beperkingen rondom Corona lukt het bijzondere banden op te bouwen met collega’s en klanten.

Welzijn van medewerkers staat op 1
Wat ik zelf erg prettig vind is dat er binnen de teams veel ruimte is voor flexibiliteit. Zeker met een gezin is het fijn om te weten dat als het nodig is je er kunt zijn voor je kinderen. En is er een keer een interessante training op mijn vaste vrije dag, dan vind ik het dus ook geen probleem om een keer te wisselen. Deze wederzijdse flexibilteit, meedenkendheid en de regie die ik daarmee zelf heb geeft mij bovenal een gevoel van rust. SDB groep weet hoe belangrijk je gezin is. Onze gezondheid en die van onze naasten staat voorop.

Wij hebben allemaal hetzelfde DNA
Wat ik heel bijzonder vind is dat er zo’n mooie match is tussen collega’s. Het lijkt gewoon alsof het allemaal als een molecuul in elkaar past. Ik denk dat dit te maken heeft met een stukje normen en waarden, waarin wij allen op dezelfde lijn zitten. Natuurlijk zijn we ook allemaal uniek, maar daar zijn we ook mensen voor.. 😉

Het feit dat er zo open en transparant gewerkt en gecommuniceerd wordt binnen SDB Groep draagt enorm bij aan een prettige en informele sfeer.

Er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen input
Binnen de organisatie zijn er door het jaar heen trainings- en ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben wij continue training om onze service en support te blijven verbeteren. Het helpt mij ontzettend dat deze training on-the-job gegeven wordt, zodat ik dit gelijk in de praktijk kan toepassen.

In mijn rol heb ik ook regelmatig contact met andere afdelingen, waarbij ik merk dat het geven van je mening of aandragen van nieuwe ideeën positief ontvangen worden. De stem van iedereen telt. Als je iets inbrengt dan wordt er ook daadwerkelijk iets mee gedaan. Erg leuk om zo mijn ei kwijt te kunnen!