Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Ik werk bij SDB Groep als accountmanager. Hiervoor heb ik drie jaar een eigen bedrijf gehad in de Telecom, en daarvoor bij 3 verschillende bedrijven in de zorg ICT gewerkt. Ik heb iedere dag plezier in mijn werk. Ook ik sta wel eens op ’s ochtends dat ik er niet direct zin in heb, maar tegen de tijd dat ik mijn ontbijt op heb is dat al weer helemaal weg. Dan sta ik weer klaar om de dag te starten!

Dit vertelt Kees over SDB Groep

Luisteren naar de klant
Ik vind het mooi dat we binnen SDB Groep echt iets maken voor de klant met ons eigen team. Hiervoor gebruiken we verschillende middelen, waarmee we echt kunnen luisteren naar de wensen van de klant. En op het moment dat we de oplossing uit gaan rollen vragen we ook of klanten ons willen helpen met de laatste puntjes op de i. Zo blijven we constant met onze klanten in gesprek.

Hierin zijn we wel ook heel eerlijk. Al ze iets vragen wat niet binnen onze product visie past dan zeggen we dit ook eerlijk. Ik vind het heel goed dat we hier, beargumenteerd, eerlijk over zijn tegen onze klanten. Dit geeft duidelijkheid die erg gewaardeerd wordt.

Laagdrempelig en toegankelijk
Wat heel prettig is in het proces naar de klant toe is dat wij intern heel erg goed contact met elkaar hebben. Dus over de verschillende afdelingen heen. Ik liep regelmatig naar onze development collega’s en riep: “Zo voor wie kan ik een kopje koffie halen?” en dan was de eerste reactie altijd: “Oh Kees moet weer wat hebben”, en dat was natuurlijk ook zo! 😉 Dit is zo’n mooi voorbeeld van de informele sfeer binnen onze organisatie, met de nodige humor en hele laagdrempelige samenwerking.

Omdat we zo laagdrempelig met elkaar samen werken hebben we een hele hoge klanttevredenheid. De korte lijnen en het snel kunnen schakelen zowel intern als met onze klant zijn heel waardevol.

Dynamisch en toch stabiel
We zijn in de afgelopen jaren hard gegroeid en er is veel veranderd. Voor zowel onze klanten, als onze oplossingen en diensten gaat dit erg goed. We hebben echt de afgelopen jaren fantastisch mooie producten gebouwd met een hele goede visie op integratie. We zijn ontzettend stabiel en we hebben enorme ontwikkelingen doorgemaakt, daar ben ik erg trots op!

De menselijke kant
Ik heb bij veel verschillende organisatie gewerkt, groot en klein. En ik heb het nu erg naar mijn zin bij SDB Groep, de gezonde dynamiek vind ik heel fijn en ik heb heel goed contact met mijn directe collega’s. Er wordt bij SDB Groep echt gekeken naar de menselijke kant, zeker in de afgelopen periode van groei is dit heel erg naar voren gekomen. Dat doen we echt heel goed.

Daarnaast sluit de visie op werken ook heel goed aan bij mij. Ik krijg vrijheid en ruimte binnen mijn rol om voor de klant de best mogelijke uitkomst te kunnen faciliteren. Dat werkt heel prettig en het wederzijdse vertrouwen is heel goed.