Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Ik ben ooit bij de organisatie begonnen als student (Bedrijfskundige Informatica) met mijn afstudeerstage. Daarna ben ik hier blijven werken en heb me door de jaren heen enorm kunnen en mogen door ontwikkelen. Momenteel vervul ik de rol van product specialist voor de SDB Learning oplossingen. Ik zet me dagelijks in om onze oplossingen elke dag nog beter te maken.

Dit vertelt Maarten over SDB Groep

Daadkrachtige besluiten
Neem de Corona periode, een unieke periode die überhaupt nog niemand eerder heeft meegemaakt. SDB Groep durft in deze vreemde tijden ook echt grote beslissingen te nemen en juist te investeren in de toekomst. Dat getuigt voor mij van daadkracht en lef.

Ik vertel ook in mijn persoonlijke kring: “Bij ons hebben ze het eigenlijk twee keer goed voorspeld. Twee keer is besloten om een lange tijd volledig thuis te werken om een duidelijk perspectief te bieden. Dat was op dat moment best heftig en klonk als een erg lange periode, maar als je ziet hoe dat nu heeft uitgepakt, zijn die voorspellingen eigenlijk spot on geweest!”

Time for fun!
Naast samen werken, is ook het samen plezier hebben enorm belangrijk binnen SDB Groep. Toen ik het idee in onze stand-up opperde om een digitale spelletjesavond te organiseren werd dat gelijk enthousiast toegejuicht. Voor ik het wist had ik een intern nieuwsbericht live en hadden we de eerste spelletjesavond erop zitten! Zoiets wordt direct team-overstijgend opgezet en iedereen die het leuk vindt kan zich daar gewoon voor aanmelden. Ik vind het gaaf dat dit zo kan en dat er ook meteen doorgepakt wordt.

Nu houden we sowieso van samen plezier maken en de nodige feestjes, maar ik vind daarbij heel tof dat initiatieven vanuit collega’s zo worden omarmt.