Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Als afgestudeerd journalist en cameraman ben ik begonnen als Videomanager. Hierin had ik de verantwoordelijk voor alle video’s die zowel interne gebruikt worden in onze werkplekleren met leertechnologie trajecten alsmede externe video’s voor onze klant. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en bij verschillende projecten betrokken te worden.

Dit vertelt Stefan over SDB Groep

Mijn werk is heel divers.
Als ik mijn werk zou omschrijven is het heel divers. Er wordt veel van mij gevraagd, op een leuke manier. Ik kan heel goed zelfstandig aan de slag, maar ook makkelijk mijn teamgenoten of andere collega’s binnen de organisatie opzoeken.

Het maakt mij dan ook trots dat ik regelmatig word gevraagd voor nieuwe, uitgebreide, uitdagende producties waardoor ik me kan blijven ontwikkelen en daar haal ik veel plezier uit. Fijn om hierin de vrijheid te krijgen om dit te doen. Door deze afwisselingen blijft mijn werk interessant en uitdagend. Hierin heb ik een fijne balans zodat ik de juiste focus en prioriteiten kan stellen. Erg flexibel dus!

Waardering en ruimte om te ontwikkelen.
Binnen SDB Groep krijg je wat dat betreft ook genoeg erkenning voor je werk. Dus op het moment dat iets goed gaat, maar ook op het moment dat iemand feedback heeft krijg je dit te horen.

Ik heb een hele fijne plek om te werken waar ik kansen krijg om mij te blijven ontwikkelen en om te groeien. Je moet hier wel echt zelf je eigen regie in nemen. SDB groep zou ik omschrijven als een ruimdenkende organisatie met veel mogelijkheden.

We blijven continu van elkaar leren.
We zijn echt een hecht team waarin er ruimte is voor een gezellig praatje, maar waar we ook makkelijk elkaars hulp, meningen of expertise inschakelen. Heel fijn om op deze manier te kunnen samenwerken zowel binnen mijn team als in de rest van de organisatie.

We zijn allemaal specialisten en hebben specifieke kennisgebieden. Het is heel leuk om elkaar hier in aan te vullen en om samen te blijven ontwikkelen. Fijn dat er de tijd en ruimte is om niet alleen persoonlijk, maar ook als team te kunnen blijven groeien. Voor mij is het belangrijk om met z’n allen op 1 lijn te zitten, daarin leren we elke dag ook nog steeds een hoop

De samenwerking met andere collega’s gaat heel fijn, iedereen is heel makkelijk te benaderen. Af en toe ben ik wel zoekend in de communicatie via alle verschillende digitale kanalen, dit zijn er inmiddels zo veel…. Maar een collega kan mij gewoon bereiken, een belletje kan altijd 😉