Ga naar de inhoud

De Uitzendmodule in SDB Planning

Externe medewerkers en uitzendkrachten zijn tegenwoordig onmisbaar op een zorgafdeling of kinderopvang locaties. Met de uitzendmodule in SDB Planning maken we het voor flexbureaus gemakkelijker om te communiceren over openstaande diensten met de externe flexibele schil/ uitzendbureaus.

Hoe werkt de uitzendmodule in SDB Planning

Met een druk op de knop kan een emailbericht worden verstuurd, zodat extern gezocht kan worden naar een geschikte professional die de afdeling komt ondersteunen. Geschikte kandidaten worden voorgedragen via de mail en vervolgens maakt de flexplanner de match.
Voor een juiste en een volledige registratie van inzet is het heel wenselijk dat ook alle externe medewerkers zoals uitzendkrachten enz. worden geregistreerd in SDB Planning. De organisatie heeft dan inzicht wie er waar is ingezet voor zowel interne als externe verantwoording. Zo krijg je op een eenvoudige manier zicht op gehele inzet in zowel uren als geld.  Binnen SDB Planning is deze mogelijkheid standaard beschikbaar.

Met de uitzendmodule in SDB Planning hebben we hiervoor extra functionaliteiten toegevoegd:

  1. Algemeen: vereenvoudigen en snelle manier voor het aanmaken van nieuwe medewerkers/uitzendkrachten. Vanuit één scherm alles in te voeren.
  2. FlexPlan: vanuit matchscherm een of meerdere aanvragen naar één of meerdere uitzendbureaus te versturen met relevante dienst gegevens.
  3. FlexPlan: Inzichtelijk per aanvraag bij welke uitzendbureaus aanvragen zijn uitgezet.
  4. FlexPlan: bij het koppelen van een aanvraag worden alle betrokken uitzendbureaus geïnformeerd dat de aanvraag is voorzien.

Heb je interesse en wil je meer weten over SDB Planning en de Uitzendbureau module? Neem dan contact op, wij helpen je graag!

Terug naar blogartikelen