Ga naar de inhoud

Felicitaties voor kinderopvang KOOS!

Kinderopvang KOOS biedt al meer dan 25 jaar diverse vormen van kinderopvang aan in de regio Raalte en Olst-Wijhe en Apeldoorn. Hiervoor hebben zij een heldere missie en visie: ‘Kinderopvang KOOS biedt voor alle kinderen van 0-13 jaar de mogelijkheid om zich vanuit een veilige basis zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, aangepast aan de ontwikkelingsfasen, mogelijkheden en talenten van elk individueel kind. Elk kind is uniek.’ Een goede personeelsplanning, kindplanning en oudercommunicatie voor de kinderopvang  vinden ze cruciaal voor goede kinderopvang.

Kinderopvang Koos kiest voor SDB Groep

KOOS biedt alle vormen van kinderopvang, zowel kinderdagverblijf als peuteropvang, BSO en gastouderopvang. Een prachtige organisatie met meer dan 40 locaties en 230 medewerkers. SDB Groep is trots KOOS bij deze missie te mogen ondersteunen met onze software. Al jaren maakte KOOS gebruik van de personeelsplanning van SDB Groep, deze maand is ook de kindplanning met het ouderportaal live gegaan!!

Dat moet natuurlijk gevierd worden met gebak! Lieke Schiphorst, Sandra Jonkman, Monique Hulsman en Diane Schiller, en natuurlijk iedereen die niet bij het foto moment aanwezig kon zijn, bedankt voor jullie inzet en op naar een prachtige samenwerking! Ook Olga de Gooyer willen we bedanken voor haar inzet als extern projectmanager.

Terug naar blogartikelen