Ga naar de inhoud

Nieuw: HR Werving & Selectie

Met deze nieuwe module wordt het hele proces van het opstellen van vacatures, het registreren en volgen van kandidaten tijdens het selectieproces en het doorlopen van het selectieproces volledig ondersteund. En het sluit natuurlijk naadloos aan op het instroomproces binnen SDB HR: SDB HR Werving & Selectie

Het instroomproces

CV’s, motivatiebrieven, etc. hoeven niet langer per mail door de organisatie gestuurd te worden, maar worden volgens werkstromen langs de juiste mensen in de organisatie geleid. De afdeling HR of de recruiter houdt altijd het overzicht. Hoeveel reacties zijn er binnen gekomen? In welke fase bevinden de kandidaten zich? Wie is er aan zet? Hoe worden de kandidaten beoordeeld? Wie wordt afgewezen, wie krijgt een contract aangeboden of wie kan in portefeuille gehouden worden?

Alle gegevens, cv’s, brieven, diploma’s, etc. worden één keer vastgelegd en verhuizen mee vanaf de eerste aanmelding van een kandidaat tot aan het personeelsdossier.

Gekoppeld aan eigen website

Werving & Selectie kan gekoppeld worden aan uw eigen website. Daardoor kunnen vacatures automatisch op uw site geplaatst worden en kunnen kandidaten makkelijk reageren op een vacature en direct zelf hun gegevens invoeren. Als je nog geen “werken bij” site hebt, kunnen wij je in contact brengen met onze partner Motivo, specialist in het ontwikkelen van “werken bij” sites voor zorginstellingen. Zo realiseren we een volledig geïntegreerde oplossing.

Geïnteresseerd? Neem contact op via info@sdbgroep.nl.

Terug naar blogartikelen